Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Top Security

Genetec

OSEC

VVNL

Crown Security Services

JMB Groep

RoSecure

VBN

Sequrix

Uniview

PG Security Systems

Nimo Drone Security

Akuvox

CSL

HID

SMC Alarmcentrale

Avigilon Alta

Hikvision

De Beveiligingsjurist

Connect Security

DZ Technologies

Alphatronics

Add Secure

EAL

GFT

Alarm Meldnet

i-Pro

Seris

Hanwha Vision Europe

Multiwacht

Unii

ADI

Oribi ID Solutions

Dero Security Products

VAIBS

Lobeco

Paraat

BHVcertificaat.online

Bosch Security Systems

HD Security

IDIS

G4S

SmartCell

Bydemes

Ajax Systems

SmartSD

NIBHV

Secusoft

ASSA ABLOY

Nimo Dog Security

Securitas

2N

Centurion

ARAS

Eizo

Eagle Eye Networks

Advancis

Paxton

ASIS

Nenova

Gold-IP

SOBA

Masset Solutions

Service Centrale Nederland

Kiwa

Trigion

Milestone

VideoGuard

Traka ASSA ABLOY

CDVI

20face

Explicate

Optex

NetworxConnect

CardAccess

Regio Control Veldt

Seagate

Brivo

VEB

Schipper Security biedt innovatie op basis van 50 jaar ervaring

4 april 2024
Redactie
12:30

Tijdens het FireSafety & Security Event kunnen bezoekers op stand C.21 in hal 7 kennis maken met Schipper Security. Dit inmiddels 50 jaar oude, maar bijzonder vooruitstrevende bedrijf biedt een enorm pakket aan diensten voor het creëren een omgeving waarin elk individu zich beschermd en gewaardeerd voelt.

Schipper Security begon zo’n 50 geleden in de regio Utrecht, maar is tegenwoordig landelijk actief. Sinds een kleine twee jaar beschikt het bedrijf over een particuliere alarmcentrale (PAC) en wordt een zeer compleet dienstenpakket geleverd met onder andere geavanceerde camerabewaking, alarmopvolging, zorgbeveiliging, receptiediensten, controlerondes, opening- en sluitrondes, brandrondes en teleservice. Dit gebeurt vanuit een groeiend aantal locaties.

Het fundament van de dienstverlening
“In de dynamische wereld van beveiliging staat Schipper Security al 50 jaar aan de frontlinie. ‘Uw veiligheid. Onze missie’, is niet alleen een slogan; het is het fundament waarop onze dienstverlening is gebouwd”, zeggen de directieleden Michiel van der Wal en Alexander Schipper. “Wij begrijpen dat veiligheid meer is dan alleen het aanbieden van diensten; het is het creëren van een omgeving waarin elk individu zich beschermd en gewaardeerd voelt. Onze kernwaarden – Veiligheid, Vertrouwen, Passie, Persoonlijke Ontwikkeling en Continu Verbeteren – zijn de bouwstenen van onze cultuur en onze dienstverlening. Principes die we elke dag weer tot leven brengen.”

Veelzijdigheid en kwaliteit
Schipper Security neemt deel aan de beurs om de markt kennis te laten maken met de veelzijdigheid en kwaliteit van het bedrijf. Dat laatste wordt aangetoond met de ISO-certificaten 9001, 14001, 27001, EN50518 en EN62676 en natuurlijk het Keurmerk Beveiliging en erkenning door de VEB. “Die topkwaliteit leveren we in alles wat we doen”, vervolgen de directeuren. “En dat bereiken we door te investeren in onze mensen én in de nieuwste technologieën. We willen niet alleen aan alle verwachtingen van onze klanten voldoen, maar die vóóral ook overtreffen. We bouwen aan vertrouwde en langdurige relaties door te zorgen voor heldere communicatie en eersteklas beveiliging en te doen wat we beloven, elke dag weer.”

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner