Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Akuvox

Alphatronics

VVNL

ADI

NIBHV

Nimo Drone Security

SMC Alarmcentrale

Add Secure

Masset Solutions

Uniview

Gold-IP

GFT

CardAccess

SmartSD

EAL

Paxton

Paraat

Milestone

De Beveiligingsjurist

HID

CSL

VideoGuard

Alarm Meldnet

Top Security

PG Security Systems

Regio Control Veldt

HD Security

Nimo Dog Security

Hikvision

IDIS

VAIBS

CDVI

Optex

VBN

Bosch Security Systems

Seagate

Explicate

Trigion

20face

SmartCell

SOBA

Avigilon Alta

BHVcertificaat.online

VEB

Eizo

2N

Traka ASSA ABLOY

Connect Security

Ajax Systems

Eagle Eye Networks

OSEC

DZ Technologies

Sequrix

Dero Security Products

Seris

Brivo

ARAS

G4S

Securitas

JMB Groep

Unii

Advancis

Hanwha Vision Europe

Centurion

Secusoft

ASIS

Crown Security Services

Nenova

ASSA ABLOY

Kiwa

RoSecure

Oribi ID Solutions

i-Pro

Multiwacht

Service Centrale Nederland

Genetec

Bydemes

NetworxConnect

Lobeco

Mechatronisch toegangsbeheer dat verder gaat dan sluitsysteem

4 april 2024
Redactie
11:35

Sellox, bekend van de unieke draadloze mechatronische sluitsystemen, komt naar het FireSafety & Security Event met een belangrijke, op het Internet of Things gebaseerde uitbreiding van het assortiment. Het betreft hier sensoren waarmee onder andere is vast te stellen of deuren gesloten zijn en of er mensen in een ruimte aanwezig zijn.

Op stand D.14 in hal 7 staan de specialisten van Sellox klaar om met name klanten in het hogere risicosegment en beheerders van vitale infrastructuur te informeren over de nieuwe IoT technologie. Deze sector stelt namelijk steeds hogere eisen aan beveiliging en Sellox heeft een oplossing die aan deze eisen tegemoet komt. Deze bestaat op de eerste plaats natuurlijk uit een degelijk sluitsysteem met minimale Total Costs of Ownership dankzij de eenvoudige installatie en duurzame materialen. Daarnaast is aanvulling mogelijk met een geavanceerd deurpositie detectiesysteem dat alarm geeft als een deur niet tijdig gesloten wordt of als andere beveiligingsmaatregelen overtreden worden.

Alle ondersteuning die nodig is
Dit systeem werkt op basis van het beproefde landelijke LoRa-netwerk van KPN, of op basis van zogenoemde ‘Privat Lora Netwerken’, die speciaal voor Internet-of-Things-toepassingen ontwikkeld zijn.
Sellox levert niet alleen de producten, maar biedt ook alle ondersteuning die nodig is om projecten van ontwerp tot en met onderhoudscontract tot een goed einde te brengen. Het bedrijf doet dat voor verschillende bekende beheerders van vitale infrastructuur, zoals openbaarvervoersbedrijven, waterbeheerders,  energieleveranciers en data centers. Tijdens de beurs worden bezoekers uitgenodigd hun uitdagingen te bespreken en samen met de specialisten van Sellox tot een oplossing te komen, waarbij betrouwbaarheid en lage gebruikskosten het uitgangspunt vormen.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner