Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Nimo Drone Security

Explicate

Traka ASSA ABLOY

HD Security

ADI

Eagle Eye Networks

VEB

Add Secure

SmartSD

Nenova

Centurion

Dero Security Products

Lobeco

VVNL

VBN

Top Security

OSEC

ASSA ABLOY

Multiwacht

Eizo

Genetec

Hanwha Vision Europe

Milestone

VideoGuard

ARAS

Securitas

Ajax Systems

20face

Sequrix

Nimo Dog Security

GFT

SOBA

HID

Optex

Connect Security

Secusoft

Paraat

Bosch Security Systems

Service Centrale Nederland

Gold-IP

DZ Technologies

CSL

Masset Solutions

NIBHV

Seris

CardAccess

PG Security Systems

Alarm Meldnet

CDVI

SmartCell

De Beveiligingsjurist

Bydemes

Crown Security Services

Uniview

RoSecure

Avigilon Alta

Hikvision

Unii

BHVcertificaat.online

SMC Alarmcentrale

G4S

Seagate

Akuvox

Regio Control Veldt

EAL

Trigion

Paxton

2N

Alphatronics

JMB Groep

IDIS

ASIS

NetworxConnect

Brivo

Oribi ID Solutions

VAIBS

Advancis

Kiwa

i-Pro

Mobiele oplossingen voor elke situatie

9 april 2024
Redactie
15:51

GR Technics laat tijdens het FireSafety & Security Event op stand J.13 in hal 6 zien wat er zoal mogelijk is met hun mobiele masten. Deze zijn uiteraard geschikt voor bevestiging van camera’s, maar ook voor lampen en luidsprekers om indringers te verjagen. Waar geen spanning voorhanden is, bieden zonnepanelen en krachtige batterijen uitkomst.

De mobiele masten worden geleverd onder het bekende merk STALICO®. Vrijwel elk tijdelijk project dat betrouwbare beveiliging en heldere verlichting nodig heeft kan aankloppen bij GR TECHNICS, aldus verkoopdirecteur Maarten Matthé, die bezoekers van alle benodigde informatie kan voorzien tijdens de beurs. Als pionier van de solide STALICO®-systemen is GR TECHNICS volgens hem een begrip in de branche met een breed scala aan STALICO®-producten, variërend van lichtmasten met bewakingscamera’s tot batterijpacks, cameramasten en mobiele zonnepanelen.
Alleen de uitschuifsystemen aanschaffen is zeker mogelijk, maar GR Technics kan ook complete masten inclusief bewakingscamera’s bouwen naar de wensen en configuratie van de klant. GR TECHNICS is actief in diverse sectoren. De STALICO®-producten vinden hun weg naar internationale beveiligings- en bewakingsdiensten, bouwbedrijven, petrochemische industrieën, luchthavens, pretparken en overheidsinstanties. Daarnaast zijn de mobiele zonnepanelen en hybride systemen ideaal voor bijvoorbeeld festivals en bouwwerven die duurzaamheid omarmen en willen besparen op fossiele brandstoffen.
Door de efficiënte productie van alle STALICO®-producten, volledig op maat en met een focus op een korte productieketen, is de fabrikant ervan overtuigd de meest duurzame mobiele cameramast in de markt te hebben.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner