Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Nimo Drone Security

VEB

Paxton

2N

Avigilon Alta

ASIS

Eagle Eye Networks

HID

Multiwacht

Alarm Meldnet

Crown Security Services

SMC Alarmcentrale

Gold-IP

i-Pro

Brivo

Alphatronics

Kiwa

Sequrix

Unii

Genetec

ADI

VVNL

G4S

Add Secure

RoSecure

ARAS

Optex

Dero Security Products

Eizo

PG Security Systems

SmartSD

Bosch Security Systems

Centurion

ASSA ABLOY

Advancis

BHVcertificaat.online

CDVI

Paraat

GFT

IDIS

SmartCell

Ajax Systems

EAL

SOBA

Masset Solutions

CardAccess

Lobeco

Hanwha Vision Europe

Top Security

VAIBS

Nimo Dog Security

Akuvox

Connect Security

HD Security

Bydemes

DZ Technologies

OSEC

Oribi ID Solutions

20face

Hikvision

Milestone

VBN

Seris

Uniview

JMB Groep

Secusoft

De Beveiligingsjurist

Service Centrale Nederland

Regio Control Veldt

CSL

Traka ASSA ABLOY

Trigion

Explicate

Nenova

Securitas

NetworxConnect

Seagate

VideoGuard

NIBHV

Axis dome camera voor extreme weersomstandigheden

13 mei 2009
Redactie
10:33

Axis introduceert een outdoor-ready pan/tilt/zoom dome camera. De AXIS Q6032-E netwerkcamera is geschikt voor extreme weersomstandigheden en dankzij zijn uitgebreide functionaliteit geschikt voor veeleisende surveillance-toepassingen in havens, vliegvelden en binnensteden.

Met de AXIS Q6032-E wordt Arctic Temperature Control voor het eerst geïntroduceerd. Deze functionaliteit van Axis zorgt er niet alleen voor dat de camera nog functioneert bij -40 graden Celsius, maar ook dat deze na stroomstoringen kan opstarten bij deze temperatuur. De netwerkcamera functioneert bij temperaturen tussen de -40 graden en 50 graden Celsius en heeft een behuizing met een IP66-beschermingsgraad tegen stof en water. Het is dus niet nodig een aparte buitenbehuizing aan te schaffen. AXIS Q6032-E netwerkcamera

De AXIS Q6032-E wordt gevoed met High Power over Ethernet, waarmee de installatie wordt vereenvoudigd aangezien er slechts één kabel nodig is voor de stroomvoorziening, het rechtstreeks bekijken van camerabeelden en de bediening van de pan/tilt/zoom-functionaliteit. Daarnaast beschikt de netwerkcamera over automatische dag- en nachtfunctionaliteit, 128x wide dynamic range, progressieve scantechnologie en een krachtige 35x optische zoom met autofocus. Kentekenplaten kunnen daarmee op een afstand van 160 meter nog gelezen worden. Met behulp van de auto-tracking functionaliteit kunnen bewegende objecten automatisch worden opgespoord en gevolgd.

De AXIS Q6032-E netwerkcamera beschikt over H.264 videocompressie voor efficiënter bandbreedtegebruik, reduceert de opslagcapaciteit en heeft tevens een ingebouwd SD/SDHC-geheugenslot, voor het lokaal opslaan van camerabeelden. De camera wordt ondersteund door AXIS Camera Station videomanagement-software en door videomanagement-software van partners in het Application Development Partner-programma. De camera is verkrijgbaar vanaf juni 2009.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner