Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

VVNL

Seris

Alphatronics

VideoGuard

Trigion

Crown Security Services

Traka ASSA ABLOY

CDVI

GFT

Eizo

Top Security

JMB Groep

Add Secure

Milestone

SMC Alarmcentrale

CardAccess

Service Centrale Nederland

SOBA

Eagle Eye Networks

Nenova

ASSA ABLOY

Avigilon Alta

Dero Security Products

VBN

VAIBS

NIBHV

Lobeco

Centurion

HID

Oribi ID Solutions

Explicate

Sequrix

ASIS

Hanwha Vision Europe

RoSecure

Kiwa

Nimo Drone Security

IDIS

20face

Securitas

Regio Control Veldt

EAL

Alarm Meldnet

ARAS

PG Security Systems

Multiwacht

Gold-IP

NetworxConnect

Uniview

Bosch Security Systems

Bydemes

SmartSD

2N

i-Pro

Akuvox

Seagate

VEB

CSL

BHVcertificaat.online

HD Security

Unii

Paraat

Ajax Systems

OSEC

Connect Security

Advancis

SmartCell

Genetec

De Beveiligingsjurist

Paxton

DZ Technologies

Secusoft

Hikvision

Masset Solutions

G4S

Optex

Nimo Dog Security

Brivo

ADI

ADI wordt EMEA-distributeur voor Alphatronics’ UNii

17 april 2024
Redactie
00:05

ADI Global en Alphatronics hebben een distributieovereenkomst getekend voor levering van de door Alphatronics ontwikkelde inbraaksystemen van het merk UNii in de EMEA regio. UNii is sinds 2019 op de markt en kenmerkt zich door een modulaire centrale, waardoor met één type hardware verschillende configuraties mogelijk zijn.

Volgens Jos Herrebrugh, managing director van Alphatronics, is er veel interesse in het portfolio van de UNii in binnen- en buitenland. Herrebrugh: “We zien dat bij veel merken de echte innovatie uitblijft. Dat is in een markt die kampt met een krimpend personeelsaanbod en een groeiende vraag naar betrouwbare beveiligingsinstallaties, een onhoudbare situatie. Bij de lancering van de UNii in 2019 hebben we een oplossing gepresenteerd die eenvoudig en modulair is en met lagere operationele kosten geïnstalleerd en onderhouden kan worden. Dat is het enige antwoord op een vergrijzende markt. Hierbij speelt uiteraard het remote beheer en onderhoud via de cloudoplossing UNii online een belangrijke rol.
Met ADI kunnen nog meer klanten kennismaken met de UNii en de voordelen hiervan. Alphatronics ziet in ADI een professionele partner waar de UNii goed past in het bestaande portfolio.”

Opgeleid
De ADI medewerkers in de Benelux zijn inmiddels opgeleid voor het ondersteunen van de UNii producten. Joseph Davies, EMEA senior category manager van ADI heeft een belangrijke rol gespeeld in de keuze voor de UNii en is verheugd dat de UNii is toegevoegd aan het assortiment in de EMEA regio.
De bestaande partners en verkooppunten, in Nederland en de exportlanden, blijven gewoon bestaan. Klanten kunnen dus de UNii blijven kopen waar ze gewend zijn en daar ook gebruik maken van de technische ondersteuning. Daarnaast zal de verkoop via ADI starten in de Benelux en Scandinavië. Hierna volgen de andere EMEA regio’s.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner