Beveiliging nieuws

Onze partners

Secusoft

Ajax Systems

NetworxConnect

Advancis

Add Secure

Seris

Masset Solutions

RoSecure

20face

SMC Alarmcentrale

Securitas

CDVI

G4S

SmartSD

Alarm Meldnet

IDIS

Nimo Drone Security

Connect Security

SmartCell

Service Centrale Nederland

Alphatronics

CSL

VVNL

Eagle Eye Networks

Regio Control Veldt

DZ Technologies

Milestone

Paraat

Centurion

Top Security

2N

Akuvox

Sequrix

ASIS

HD Security

BHVcertificaat.online

Unii

Trigion

NIBHV

HID

Bosch Security Systems

OSEC

De Beveiligingsjurist

CardAccess

Lobeco

Hikvision

Explicate

Uniview

ASSA ABLOY

VAIBS

Kiwa

VEB

Nimo Dog Security

Traka ASSA ABLOY

Paxton

Genetec

i-Pro

GFT

ADI

Dero Security Products

Oribi ID Solutions

SOBA

Bydemes

Hanwha Vision Europe

Multiwacht

Nenova

Seagate

JMB Groep

Avigilon Alta

Gold-IP

Crown Security Services

PG Security Systems

ARAS

Brivo

Eizo

VBN

Optex

EAL

VideoGuard

Hekmerk nieuw keurmerk voor veilig hekwerk

5 juni 2009
Redactie
23:59

Op 17 juni vindt de officiële introductie plaats van Hekmerk, het nieuwe keurmerk voor veilig hekwerk. Hekmerk is een initiatief van de NHI (Nederlandse Hekwerk Industrie).

Voor de presentatie van het nieuwe keurmerk zijn verschillende aansprekende gastsprekers uitgenodigd waaronder prof.ir. Nico Hendriks van de TU Eindhoven. Daarnaast worden de eerste hekwerkcertificaten uitgereikt. De introductie vindt plaats in het gebouw van de Koninklijke Metaalunie in Nieuwegein.

hekmerk logo Hekmerk is door het NHI bedacht om duidelijk zichtbaar te maken welke producten en bedrijven voldoen aan de Europese wetten, regels en veiligheidsnormen op het gebied van hekwerk en poorten. Daarnaast staat het keurmerk garant voor specialistische vakkennis, hoogwaardige kwaliteit en professionele dienstverlening. Hekwerkbedrijven moeten een strenge certificatieprocedure doorlopen om voor het keurmerk in aanmerking te komen. Bovendien worden Hekmerk bedrijven jaarlijks geïnspecteerd door een onafhankelijk instituut.

Zeker wanneer sprake is van beweegbare delen, is het van levensbelang dat aan alle geldende veiligheidseisen wordt voldaan. Niet alleen met het oog op persoonlijk letsel, maar ook vanuit juridisch perspectief. Verzekeraars kunnen naar het keurmerk vragen bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. En het ontbreken van het keurmerk kan zelfs een grond zijn om niet tot uitkering over te gaan.

Het keurmerk biedt klanten ook de zekerheid dat ze zaken doen met een bedrijf waar een stevige organisatie achter staat. De NHI (Nederlandse Hekwerk Industrie) ondersteunt haar leden actief bij het op peil houden van het kennisniveau rondom certificering, veiligheidscriteria en Europese wet- en regelgeving. Daarnaast stimuleert de NHI een transparante, professionele en uniforme dienstverlening. Voor de klanten vertaalt zich dit in duidelijke afspraken, glasheldere informatie en goede leveringsvoorwaarden.

Link: www.veilighekwerk.nl

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner