Beveiliging nieuws

Onze partners

Brivo

EAL

Nimo Dog Security

JMB Groep

Paraat

Eagle Eye Networks

Advancis

CSL

Uniview

2N

SOBA

BHVcertificaat.online

Seris

HD Security

i-Pro

Connect Security

Bydemes

Masset Solutions

Traka ASSA ABLOY

ARAS

VEB

Secusoft

SmartCell

Optex

Ajax Systems

NIBHV

ASIS

Multiwacht

Avigilon Alta

Hikvision

Bosch Security Systems

Securitas

VVNL

Explicate

Regio Control Veldt

MPL

Alarm Meldnet

Milestone

Seagate

GFT

CDVI

Nenova

DZ Technologies

SmartSD

Dahua

RoSecure

20face

Crown Security Services

Centurion

VideoGuard

De Beveiligingsjurist

VBN

Hanwha Vision Europe

Paxton

VAIBS

Add Secure

Genetec

HID

Dero Security Products

CardAccess

Oribi ID Solutions

Nimo Drone Security

Kiwa

Lobeco

ASSA ABLOY

G4S

Service Centrale Nederland

Eizo

SMC Alarmcentrale

Trigion

Unii

Top Security

NetworxConnect

Sequrix

Alphatronics

Gold-IP

PG Security Systems

Akuvox

ADI

IDIS

OSEC

Nieuwe thermische netwerkcamera’s van Axis

14 september 2010
Redactie
17:06

Axis introduceert de AXIS Q1921 en Q1921-E Thermische Netwerkcamera’s. De verbeterde resolutie en een groot aantal lensalternatieven zorgen voor een verbeterde beeldkwaliteit en detectiebereik.

De Axis Q1921 is ontworpen voor bewaking binnenshuis. De Axis Q1921-E is een IP66-rating, outdoor-ready camera. De vier beschikbare lensalternatieven voor de outdoorversie zijn 10 mm, 19 mm, 35 mm en 60 mm; de 384×288 resolutie en de geavanceerde beeldprocessor zorgen voor verbeterde en effectievere oppervlakte- en gebiedstoezicht. Met de 10 mm lens is het mogelijk mensen tot 200 meter te detecteren onder een hoek van 55 graden. Met de 60 mm lens is het mogelijk mensen tot 1200 meter te detecteren onder een hoek van 9 graden. Voertuigen kunnen zelfs tot 2760 meter worden gedetecteerd. Daarnaast ondersteunen de camera’s de belangrijkste IP-bewakingsfuncties zoals H.264 en Motion JPEG-, two-way audio, lokale opslag en Power over Ethernet. Intelligente video is een belangrijk onderdeel van elke thermische camera en geven de AXIS Q1921/-E reflectiealarm, bewegingsdetectie en ondersteuning voor AXIS Camera Application Platform.

cameraDe AXIS Q1921/-E Thermische Netwerkcamera’s worden ondersteund door alle videomanagement software leveranciers via het Axis Application Development Partner programma en door AXIS Camera Station. Daarnaast ondersteunen ze de ONVIF specificatie voor interoperabiliteit van netwerk video producten.

De thermische camera’s geven beelden die zijn gebaseerd op de hitte die voortdurend van voorwerpen, zowel voortuigen als personen, afkomt. De camera’s maken het mogelijk om zelfs in volstrekte duisternis te kunnen kijken en beelden te leveren die het voor operators van die camera’s mogelijk maken verdachte objecten te detecteren en er meteen op te kunnen handelen. De thermische camera’s – beter dan conventionele camera’s – functioneren ook goed tijdens moeilijke weersomstandigheden zoals mist, stof en rook.

Deel dit artikel via:

Vlog 2

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

MPL

Wordt een partner