Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

SmartSD

NIBHV

NetworxConnect

Masset Solutions

IDIS

Service Centrale Nederland

SmartCell

Crown Security Services

Eagle Eye Networks

Hanwha Vision Europe

PG Security Systems

Bosch Security Systems

Unii

Top Security

Genetec

BHVcertificaat.online

Alphatronics

De Beveiligingsjurist

Regio Control Veldt

JMB Groep

Secusoft

Ajax Systems

ARAS

i-Pro

ASSA ABLOY

Dero Security Products

Advancis

Paxton

Kiwa

Gold-IP

Multiwacht

GFT

Nimo Dog Security

OSEC

Avigilon Alta

20face

Eizo

Uniview

Connect Security

VideoGuard

Add Secure

ADI

Alarm Meldnet

CardAccess

DZ Technologies

Oribi ID Solutions

ASIS

Akuvox

Paraat

HID

Traka ASSA ABLOY

Optex

Trigion

Brivo

Seris

Nenova

Milestone

VVNL

Sequrix

Lobeco

SMC Alarmcentrale

2N

VEB

SOBA

Centurion

Hikvision

VBN

CDVI

G4S

Securitas

RoSecure

Explicate

Seagate

VAIBS

HD Security

CSL

EAL

Bydemes

Nimo Drone Security

Fred Panneman verkozen tot Supercollega beveiliging

27 september 2011
Redactie
17:46

Fred Panneman van Securitas is in de Supercollega 2011-verkiezing van het CNV tot meest favoriete collega in de beveiliging verkozen.

Fred Panneman van SecuritasHet CNV organiseert speciaal voor de sector beveiliging de afgelopen maanden deze verkiezing. Supercollega’s zijn mensen die met hart en ziel werken. Die iets extra’s toevoegen aan hun werk of die zich op een bijzondere manier inzetten voor hun omgeving. Door deze mensen in het zonnetje te zetten, wil de vakbond voor anderen duidelijk maken hoeveel leuker het is om je werk met hart en ziel te doen.

De 47-jarige Fred Panneman is begonnen als beveiliger heeft hij zichzelf opgewerkt tot Fieldsupervisor bij Securitas. Opvallend is dat Fred is genomineerd door het managementteam. Zij roemen zijn omgang met mensen en de manier waarop hij de bedrijfsfilosofie op elk niveau weet neer te zetten. Hij oefent zijn vak als leidinggevende uitermate goed uit zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen. Zijn leidinggevenden zijn dan ook bijzonder tevreden over hem:

Fred, is doorgegroeid van beveiliger naar Fieldsupervisor. in die rol stuurt hij een ploeg gespecialiseerde industriebeveiligers aan. Fred is zeer mensgericht en is in staat met zijn team onmogelijk geachte resultaten neer te zetten. Hij is zeer loyaal aan onze organisatie en kan op ieder niveau de kenmerkende bedrijfsfilosofie toe passen. Fred staat op een voetstuk voor zijn collega’s en geniet groot respect vanuit ons managementteam.

Maar ook zijn collega’s ondersteunen zijn nominatie van harte. Uit de tientallen reacties op de website van het CNV blijkt dat zij hem enorm waarderen. Hij is een fijne leidinggevende en een goede leermeester. Hij heeft kennis van het vak, knowhow, ervaring en staat altijd voor iedereen klaar. Ook laat hij zijn respect en waardering voor zijn collega’s duidelijk merken.

Fred wordt daarom gehuldigd als Supercollega. De campagne gaat nu verder in andere sectoren. Aan het einde van het jaar maakt Fred kans op de titel ‘Supercollega van het jaar’ want in december volgt de finaleronde. Dan zal hij de meeste stemmen moeten krijgen.

Supercollega 2011

Eerder verschenen: CNV campagne: Supercollega in de beveiliging

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner