Beveiliging nieuws

Onze partners

Securitas

ASSA ABLOY

Akuvox

Eagle Eye Networks

Seris

SMC Alarmcentrale

JMB Groep

Paxton

Milestone

GFT

Advancis

RoSecure

Genetec

PG Security Systems

Explicate

Regio Control Veldt

IDIS

Hikvision

Trigion

SmartCell

Alphatronics

Avigilon Alta

Alarm Meldnet

Crown Security Services

Eizo

Service Centrale Nederland

SmartSD

Nenova

Unii

VideoGuard

SOBA

20face

Hanwha Vision Europe

OSEC

DZ Technologies

G4S

Secusoft

ADI

Kiwa

HID

CDVI

ARAS

Traka ASSA ABLOY

Bosch Security Systems

VBN

Seagate

Dero Security Products

NetworxConnect

Connect Security

BHVcertificaat.online

Nimo Dog Security

Oribi ID Solutions

Masset Solutions

Bydemes

Lobeco

CardAccess

2N

NIBHV

ASIS

HD Security

Sequrix

De Beveiligingsjurist

Centurion

EAL

i-Pro

Gold-IP

Add Secure

Nimo Drone Security

VEB

Paraat

VVNL

CSL

VAIBS

Top Security

Brivo

Optex

Ajax Systems

Multiwacht

Uniview

DORMA boekt recordomzet

14 november 2011
Redactie
13:42

De DORMA Groep heeft over het boekjaar 2010/11 (30 juni) een significante omzet- en winststijging gerealiseerd. De geconsolideerde netto omzet van de onderneming steeg met 10,3% naar een recordhoogte van € 944,4 miljoen.

Na correctie voor acquisities en valuta resulteerde een omzettoename van 6,5% in vergelijking tot het jaar daarvoor. De winst vóór belasting (EBT) bedroeg € 56,6 miljoen, een verhoging van 5,4% ten opzichte van het voorafgaande jaar.

De DORMA Groep heeft op nagenoeg alle markten wereldwijd in alle productsegmenten marktaandeel gewonnen. CEO Thomas P. Wagner heeft er dan ook alle vertrouwen in dat DORMA de omzetmijlpaal van € 1 miljard voor het eerst gedurende het lopende boekjaar zal overschrijden, met een winst vóór belasting op het niveau van het voorafgaande boekjaar.

Teneinde de aanwezige groeimogelijkheden wereldwijd nog beter te kunnen benutten, heeft DORMA een diepgaande strategische herstructurering doorgevoerd. De internationale aanwezigheid van de DORMA Groep is nu gespreid over vijf verkoopregio’s (gebieden) en de managementstructuur is dienovereenkomstig hierop aangepast. Eveneens gereorganiseerd zijn de Research & Development afdelingen. Deze zijn daardoor beter in staat flexibeler op marktbehoeften te reageren en de competitiviteit van het eigen productassortiment te verhogen. DORMA’s research activiteiten zijn momenteel ondergebracht in twee Duitse competentiecentra. R & D centra zijn nu ook ingericht in India en Singapore en er staan er nog een aantal op de planning. Via implementatie van het ‘DORMA 2020’ groeiprogramma streeft DORMA naar een omzet van € 2 miljard in 2020 en een toename van het personeelsbestand naar ruim 10.000 werknemers wereldwijd.

Deel dit artikel via:

Vlog 4

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner