Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Alarm Meldnet

VVNL

HID

Brivo

20face

IDIS

SMC Alarmcentrale

Securitas

G4S

BHVcertificaat.online

VBN

Uniview

Seris

Hanwha Vision Europe

Eagle Eye Networks

Genetec

VEB

Ajax Systems

i-Pro

Nimo Drone Security

NIBHV

Trigion

SmartSD

Crown Security Services

Seagate

Optex

Centurion

Nimo Dog Security

Alphatronics

HD Security

Paraat

Top Security

Regio Control Veldt

OSEC

RoSecure

Multiwacht

Gold-IP

Eizo

GFT

Oribi ID Solutions

Secusoft

CardAccess

ASSA ABLOY

Paxton

De Beveiligingsjurist

Lobeco

Akuvox

Connect Security

VideoGuard

CDVI

Traka ASSA ABLOY

DZ Technologies

Kiwa

Unii

ADI

ARAS

Milestone

Dero Security Products

Advancis

Hikvision

Nenova

CSL

Bydemes

SOBA

VAIBS

Masset Solutions

Avigilon Alta

Add Secure

Bosch Security Systems

SmartCell

2N

Explicate

JMB Groep

Sequrix

Service Centrale Nederland

NetworxConnect

ASIS

PG Security Systems

EAL

ADT wordt Tyco Integrated Fire and Security

6 december 2012
Redactie
11:36

ADT Fire & Security Benelux is vanaf heden Tyco Integrated Fire and Security. Deze ontwikkeling is onderdeel van de afsplitsing die Tyco op 1 oktober heeft voltooid om qua marktaandeel de grootste brandveiligheids- en beveiligingsmaatschappij ter wereld te worden.

Logo TycoTyco Integrated Fire and Security in de Benelux is onderdeel van de bedrijfsvoering van Continental Europe en biedt uitgebreide oplossingen en producten voor klanten in vele markten, waaronder facility management, de commerciële sector, overheidsinstellingen, gezondheidszorg, detailhandel, olie en gas, transport en logistiek, vastgoed en het MKB.

Tyco Integrated Fire and Security zal het wereldwijde aandeel van moederbedrijf Tyco vergroten, waardoor het veranderingen en uitdagingen kan waarnemen in vele industrieën en in verschillende regio’s. Tyco heeft meer dan drie miljoen klanten en 69.000 medewerkers in 50 landen en is daarmee wereldwijd leidend in oplossingen voor brandveiligheid en beveiliging met een omzet van meer dan $ 10 miljard.

“Dit is een geweldige ontwikkeling voor Tyco Integrated Fire and Security”, zegt Xavier De Visscher, General Manager Benelux. “De unieke diepte en breedte van ons product- en dienstenportfolio zorgen ervoor dat we perfect tegemoet kunnen komen aan de behoeften van onze klanten in de Benelux. Daarmee helpen we ze bij het bereiken van hun beveiligings- en bedrijfsdoelstellingen. Als organisatie zetten we ons sterk in voor geavanceerde veiligheid en beveiliging door slimmere manieren te vinden om levens te redden, bedrijven te verbeteren en locaties waar mensen leven en werken te beschermen.”

Xavier De Visscher is sinds maart 2010 werkzaam als General Manager Benelux en zal zijn leiderschap voortzetten voor de Benelux-regio onder de nieuwe naam, Tyco Integrated Fire and Security.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner