Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

ARAS

SmartSD

ASSA ABLOY

CDVI

HD Security

Lobeco

Bydemes

Bosch Security Systems

Uniview

Traka ASSA ABLOY

NIBHV

Hanwha Vision Europe

20face

ADI

Crown Security Services

Trigion

De Beveiligingsjurist

Advancis

SmartCell

EAL

Explicate

Unii

Connect Security

Masset Solutions

NetworxConnect

Gold-IP

Milestone

Paraat

CardAccess

Akuvox

2N

JMB Groep

Kiwa

Avigilon Alta

GFT

VBN

ASIS

BHVcertificaat.online

Paxton

Genetec

Securitas

SOBA

Seris

Top Security

Alarm Meldnet

Sequrix

Ajax Systems

Hikvision

Nimo Dog Security

Nimo Drone Security

RoSecure

Dero Security Products

VAIBS

IDIS

Seagate

DZ Technologies

Multiwacht

PG Security Systems

OSEC

SMC Alarmcentrale

Nenova

HID

i-Pro

Regio Control Veldt

VVNL

Oribi ID Solutions

Add Secure

Centurion

Optex

Brivo

Eizo

Secusoft

Eagle Eye Networks

G4S

VideoGuard

Service Centrale Nederland

Alphatronics

VEB

CSL

Securitas en Uw Huis Veilig starten samenwerking

3 april 2013
Redactie
08:36

Securitas heeft een belang genomen in Uw Huis Veilig. Securitas richtte zich al op de particuliere markt, maar breidt dit verder uit door de samenwerking met Uw Huis Veilig.

Hiermee is een preferred partnership gecreëerd. Consumenten krijgen met de samenwerking de mogelijkheid niet alleen alarmapparatuur aan te schaffen maar tegelijkertijd zeker te zijn van aansluiting en opvolging.

Bedienpaneel alarmsysteemSecuritas en Uw Huis Veilig slaan de handen ineen om consumenten een kwalitatieve en betaalbare veiligheidsoplossing te bieden. Peter Schollmann, algemeen directeur van Securitas: ‘Veel mensen komen in aanraking met Securitas in bijvoorbeeld openbare ruimtes of in hun werksituatie. De kwaliteit die de markt van ons kent, is nu ook beschikbaar voor particulieren. We zijn blij dat we door de samenwerking met Uw Huis Veilig ons doel om mensen zich overal veilig te laten voelen, verder kunnen realiseren.’ Uw Huis Veilig en Securitas verzorgen een totaaloplossing. De eerste is verantwoordelijk voor de verkoop van alarmsystemen, de installatie en het onderhoud, de tweede voor de aansluiting op de alarmcentrale en de opvolging van het alarm.

Consumenten kunnen door de samenwerking tussen Uw Huis Veilig en Securitas beschikken over een betaalbaar veiligheidssysteem. Olav van Nahuys van Uw Huis Veilig: ‘Hoewel de inbraak- en alarmsystemen zeer betaalbaar zijn, leveren we hiermee natuurlijk niet in op kwaliteit. De moderne, gecertificeerde systemen zijn draadloos. Ze worden dus makkelijk geïnstalleerd en onderhouden door erkende installateurs.’ De systemen zijn automatisch aangesloten op de alarmcentrale van Securitas, van waaruit professionele surveillanten en hulpdiensten kunnen worden aangestuurd.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner