Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Eagle Eye Networks

Kiwa

Top Security

HD Security

Optex

VideoGuard

IDIS

CardAccess

Paraat

Nimo Dog Security

CDVI

Service Centrale Nederland

Alarm Meldnet

Nenova

Crown Security Services

HID

DZ Technologies

RoSecure

NetworxConnect

Ajax Systems

G4S

Bosch Security Systems

VBN

ARAS

Trigion

Centurion

Connect Security

Regio Control Veldt

Alphatronics

ADI

Securitas

Seris

Avigilon Alta

JMB Groep

SOBA

Akuvox

Lobeco

Secusoft

Brivo

20face

Masset Solutions

2N

Oribi ID Solutions

Milestone

CSL

Hikvision

Dero Security Products

Paxton

VVNL

EAL

Explicate

SmartCell

i-Pro

Sequrix

Uniview

ASIS

ASSA ABLOY

SmartSD

Traka ASSA ABLOY

OSEC

NIBHV

Eizo

Hanwha Vision Europe

Nimo Drone Security

Unii

De Beveiligingsjurist

Multiwacht

SMC Alarmcentrale

Gold-IP

Genetec

Seagate

Bydemes

VEB

Add Secure

PG Security Systems

VAIBS

BHVcertificaat.online

GFT

Advancis

IDIS Benelux nieuwe naam voor Divitec

15 april 2013
Redactie
15:05

Vanaf volgende maand zal Divitec haar naam veranderen in IDIS Benelux BV. IDIS Benelux BV zal zorgdragen voor de ondersteuning, verkoop, marketing en leveringen. Na een korte overgangsperiode zullen de wijzigingen van kracht zijn op 1 mei 2013.

Logo IDIS BeneluxDeze verandering stelt onze partners de mogelijkheid te profiteren van een nieuwe reeks van innovatieve technologie en producten, aldus Carlo A. Kuijer, CEO van IDIS Benelux BV. Vijf jaar geleden zagen we de verschuiving en overgang van analoge naar IP verschuiving met een status quo in de video surveillance-industrie en tot op de dag van vandaag brengt het nog vele uitdagingen met zich mee, in het bijzonder voor CCTV fabrikanten en hun distributiepartners. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, en de technologische vooruitgang en de voordelen van IP-surveillance te omarmen, heeft Divitec een kritische beslissing genomen om te beginnen aan een spannende joint-venture met onze toonaangevende harddiskrecorder toeleverancier, IDIS Co. Korea.

Vanaf 1 mei 2013 zal Divitec de overstap maken naar IDIS Benelux BV. IDIS Benelux BV zal directe ondersteuning bieden aan bestaande partners, waaronder verkoop, prijzen, logistiek, garantie en technische communicatie en dit exclusief voor de Benelux-landen over het hele IDIS scala aan oplossingen en producten. IDIS Benelux BV zal de Xineron productlijn van DVR’s, camera’s en monitors blijven leveren en ondersteunen. De focus van ons bedrijf blijft een compleet leveringspakket te blijven bieden met de juiste service.

Met de kracht van IDIS producten en oplossingen, in combinatie met gerichte en concurrerende verkoop en marketing, is ons doel om snel te worden herkend als een volwassen merk voor HD-surveillance zegt Kuijer. Het doel om van IDIS een merk te maken in een snel groeiende HD-surveillance-industrie, wil Kuijer bereiken door een unieke, krachtige en end-to-end HD-surveillance oplossing te bieden welke bestaat uit netwerkcamera’s, netwerk-recorders, netwerk accessoires en software.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner