Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Kiwa

ASIS

Bydemes

Nimo Dog Security

Dero Security Products

CDVI

Lobeco

NetworxConnect

Genetec

Nimo Drone Security

Secusoft

SOBA

EAL

HD Security

Milestone

Brivo

Securitas

SmartCell

RoSecure

Nenova

Alarm Meldnet

VEB

Eizo

Top Security

BHVcertificaat.online

CardAccess

HID

SMC Alarmcentrale

ADI

Connect Security

VAIBS

Unii

ARAS

Bosch Security Systems

DZ Technologies

2N

Add Secure

Centurion

Service Centrale Nederland

Trigion

VVNL

IDIS

Optex

Uniview

Seagate

Crown Security Services

20face

Eagle Eye Networks

Oribi ID Solutions

Paxton

Hikvision

JMB Groep

Multiwacht

PG Security Systems

VBN

Regio Control Veldt

Sequrix

Masset Solutions

G4S

De Beveiligingsjurist

Avigilon Alta

SmartSD

ASSA ABLOY

i-Pro

Paraat

Advancis

VideoGuard

Traka ASSA ABLOY

Hanwha Vision Europe

CSL

OSEC

NIBHV

Akuvox

Gold-IP

Alphatronics

GFT

Explicate

Ajax Systems

Seris

CWH Heerenveen kiest opnieuw voor Trigion

28 mei 2013
Redactie
22:46

Onder de vlag van Ondernemers Kring Heerenveen, heeft de Stichting CWH onlangs haar samenwerking met Trigion rond de beveiliging van diverse bedrijventerreinen in Heerenveen voor tenminste zes jaar verlengd.

Trigion BeveiligerDaarmee wordt een vervolg gegeven aan de samenwerking die in november 2004 is gestart en heeft geleid tot een afname van het aantal inbraken met ruim tweederde.

De stichting CWH regelt alle (collectieve) zaken met betrekking tot de bedrijventerreinen in Heerenveen. Omdat veiligheid één van de belangrijkste items is voor bedrijventerreinen besteedt de CWH hieraan veel aandacht. In 2009 stelde ministerie van Economische Zaken, samen met ondernemers en de gemeenten Heerenveen en Skarsterlân, budget beschikbaar voor een intensief beveiligingsplan voor de noordelijke bedrijventerreinen van Heerenveen. Op basis daarvan werd in november 2009 op feestelijke wijze het collectieve cameratoezicht op de vijf deelterreinen van Heerenveen-Noord en op de Kavels/IBF in gebruik genomen. In totaal werden 22 intelligente camera’s opgesteld op strategische locaties op de terreinen, waarmee specialisten op afstand meekijken bij incidenten. Deze maatregelen zijn onderdeel van het TrigiACT-concept dat Trigion heeft gelanceerd. In dit concept wordt intelligente (camera)techniek gekoppeld aan toezicht vanuit de AlarmServiceCentrale en snelle, gerichte opvolging van Mobiel Surveillanten bij calamiteiten of normafwijkende situaties.

Uit het maandelijks overleg tussen CWH (deelnemers aan het project Collectief Beveiliging), politie en Trigion bleek al snel dat het qua incidenten rustiger werd op de terreinen. Zowel de politie als Trigion hebben in de maandelijkse rapporten steeds minder incidenten te melden. Sinds de introductie van het TrigiACT-concept is het aantal inbraken op de noordelijke terreinen van Heerenveen met ruim tweederde afgenomen. In de nieuwe samenwerkingsovereenkomst hebben betrokken partijen afspraken gemaakt over (door)ontwikkeling van het beveiligingsconcept. Binnenkort worden bijvoorbeeld vier nieuwe camera’s geïnstalleerd en wordt nieuwe intelligente software toegepast uit het Beware-concept.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner