Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

2N

G4S

IDIS

SMC Alarmcentrale

DZ Technologies

VBN

Secusoft

Regio Control Veldt

Milestone

ARAS

Trigion

Hikvision

RoSecure

Alphatronics

Avigilon Alta

Traka ASSA ABLOY

NIBHV

Eagle Eye Networks

Multiwacht

Unii

Connect Security

VideoGuard

Explicate

Bydemes

Alarm Meldnet

Securitas

Seagate

BHVcertificaat.online

NetworxConnect

i-Pro

20face

HD Security

GFT

ASIS

Genetec

Bosch Security Systems

JMB Groep

Seris

Brivo

Top Security

Gold-IP

Eizo

Dero Security Products

Nimo Drone Security

ASSA ABLOY

De Beveiligingsjurist

Optex

VAIBS

Add Secure

Sequrix

CardAccess

Paraat

HID

Nenova

SOBA

VVNL

Nimo Dog Security

OSEC

Service Centrale Nederland

EAL

Uniview

Ajax Systems

Centurion

Paxton

VEB

PG Security Systems

Masset Solutions

CDVI

Crown Security Services

Lobeco

Akuvox

Kiwa

SmartCell

Oribi ID Solutions

Advancis

Hanwha Vision Europe

CSL

ADI

SmartSD

Axis versterkt Application Development Partner-programma

17 juni 2013
Redactie
22:33

Axis Communications breidt haar Application Development Partner-programma (ADP) verder uit door extra personeel aan te trekken dat specifiek wordt ingezet voor een nauwere samenwerking met lokale en regionale ADP-partners.

Axis heeft een breed netwerk van onder andere systeemintegrators, consultants, softwareontwikkelaars (ADP) en netwerkinfrastructuur leveranciers. Het ADP-programma staat aan de basis van dit netwerk en is van groot belang voor Axis. Het programma helpt softwareleveranciers om netwerkvideoproducten van Axis te integreren in oplossingen voor eindgebruikers. Door open programma-interfaces, technische documentatie, specificaties en uitgebreide ondersteuning te bieden, kunnen softwareontwikkelaars gemakkelijk zorgen voor integratie van het brede productaanbod en de mogelijkheden die het Axis-portfolio biedt.

Axis op SSA 2013
Axis met ‘Match & Catch’ op SSA 2013

Het uitwisselen van lokale competenties, marktkennis en bewustzijn van de culturele en juridische situatie zal leiden tot een snellere integratie van Axis-producten en -functies in video-oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke regio of bedrijfssector.

Axis introduceert drie niveaus van partnerschap om te zorgen voor een grotere betrokkenheid, betere verkoopresultaten en om loyaliteit te belonen met duidelijke voordelen en voorwaarden. Het programma biedt gerichte tools, services en training om te voldoen aan de specifieke behoeften van de klant:

  • Application Development Partner
    Alle gekwalificeerde softwareleveranciers die al Axis-netwerkvideoproducten hebben geïntegreerd in hun commerciële software, komen in aanmerking om als Application Development Partner mee te doen aan het programma. Axis biedt een aantal technische ontwikkelingstools, ondersteuning en marketingvoordelen, zodat de ADP-partner goed van start kan gaan.
  • Silver ADP
    Partners op het Silver-niveau zijn bezig hun bedrijf samen met Axis te laten groeien. Er wordt gekeken naar gezamenlijke zakelijke mogelijkheden en marketinginitiatieven. Silver ADP’s voldoen aan de behoeften van eindklanten van Axis, die vaak specifieke oplossingen zoeken voor geprioriteerde bedrijfssegmenten.
  • Gold ADP
    Gold ADP’s zijn bedrijven die marktleider zijn en nauw samenwerken met Axis om vroegtijdige integratie en gezamenlijke bedrijfsontwikkeling te bewerkstelligen. Gold Partners bieden robuuste, flexibele en schaalbare netwerkvideoapplicaties. Ze bieden eerstelijnsondersteuning en hebben laten zien dat Axis hun voorkeursleverancier is voor bewakingscameraoplossingen.
Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner