Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Service Centrale Nederland

2N

Eizo

i-Pro

Milestone

Add Secure

OSEC

Sequrix

VVNL

GFT

Hikvision

Ajax Systems

SmartSD

Connect Security

Masset Solutions

Centurion

SOBA

Bydemes

VBN

ASIS

Advancis

Bosch Security Systems

RoSecure

Alarm Meldnet

Securitas

Regio Control Veldt

VideoGuard

ASSA ABLOY

Paxton

NetworxConnect

VAIBS

Nimo Drone Security

Trigion

G4S

Nimo Dog Security

Optex

ADI

CSL

Traka ASSA ABLOY

BHVcertificaat.online

Brivo

Seagate

Top Security

CDVI

VEB

Kiwa

Alphatronics

Uniview

Genetec

Explicate

CardAccess

HD Security

Eagle Eye Networks

PG Security Systems

Multiwacht

Unii

SmartCell

De Beveiligingsjurist

Lobeco

Paraat

20face

Dero Security Products

Secusoft

HID

Crown Security Services

Seris

SMC Alarmcentrale

JMB Groep

IDIS

Nenova

Gold-IP

Oribi ID Solutions

Hanwha Vision Europe

ARAS

NIBHV

EAL

Akuvox

Avigilon Alta

DZ Technologies

Axis opnieuw wereldwijd marktleider in netwerkvideo

8 juli 2014
Redactie
09:47

Twee recente onafhankelijke marktonderzoeksrapporten bevestigen dat Axis Communications marktleider is op het gebied van netwerk video.

Volgens de laatste IHS Technology Video Surveillance Intelligence Service marktanalyse, behoudt Axis zowel in de EMEA-regio als in Amerika zijn marktleiderschap in beveiligingscamera’s, netwerkcamera’s en video encoders. Het IHS Technology Video Surveillance Intelligence Service rapport evert uitgebreide wereldwijde analyses met inbegrip van marktaandeel, marktconsumptie en marktvoorspellingen.

Ray MauritssonDe groeiende conversie van analoge naar digitale installaties zorgt er enerzijds voor dat het marktaandeel van Axis in beveiligingscamera’s zowel in EMEA als Amerika verder vergroot. Anderzijds vergroot het bedrijf zijn voorsprong tegenover de als tweede gerangschikte leverancier. Ray Mauritsson, CEO van Axis Communications, zegt de aanwezigheid van Axis in EMEA en Amerika uit te breiden. “Samen met onze partners geven wij vorm aan onze wereldwijde lange termijn strategie door onszelf te dwingen continu nieuwe, innovatieve netwerkvideoproducten en intelligente beveiligingsoplossingen te ontwikkelen en introduceren in de markt.”

Volgens IHS zal de netwerk videomarkt tot 2018 jaarlijks met 22 procent groeien. TSR geeft aan dat deze markt tot 2017 jaarlijks met 16 procent zal toenemen. TSR is een Japans onafhankelijk marktonderzoeksbedrijf dat wereldwijd advies verleent aan de elektronica-industrie. Beide rapporten benadrukken volgens Mauritsson de wereldwijde groei van de netwerkcameramarkt en tonen duidelijk de toenemende interesse in het gebruik van netwerkvideocamera’s. “Deze voorspelde groei komt goed overeen met hoe wij wereldwijd de markt zien evolueren.”

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner