Beveiliging nieuws

Onze partners

Gold-IP

Paraat

SmartCell

ADI

OSEC

Milestone

VEB

G4S

Paxton

Oribi ID Solutions

Hikvision

Regio Control Veldt

Centurion

NetworxConnect

MPL

Sequrix

ARAS

RoSecure

Uniview

Crown Security Services

JMB Groep

HD Security

Bydemes

ASSA ABLOY

IDIS

Optex

Eagle Eye Networks

Bosch Security Systems

Secusoft

SMC Alarmcentrale

Unii

Eizo

Avigilon Alta

Genetec

Advancis

Nimo Dog Security

Kiwa

EAL

Add Secure

HID

Nenova

VVNL

Akuvox

Brivo

CSL

Seagate

Hanwha Vision Europe

Explicate

20face

Connect Security

SmartSD

i-Pro

Alphatronics

Ajax Systems

De Beveiligingsjurist

CardAccess

VBN

VideoGuard

Masset Solutions

BHVcertificaat.online

NIBHV

Trigion

SOBA

GFT

VAIBS

Nimo Drone Security

Traka ASSA ABLOY

Top Security

Dero Security Products

Seris

PG Security Systems

Securitas

Service Centrale Nederland

Alarm Meldnet

2N

Lobeco

CDVI

Multiwacht

ASIS

DZ Technologies

Mini fisheye camera in Easy IP-reeks van Hikvision

27 december 2014
Redactie
20:28

De nieuwe DS-2CD2942F fisheye netwerkcamera van Hikvision is voorzien van een 4-megapixel detector, een hoge kwaliteit en een discrete en ultra-compacte behuizing die op het plafond  geïnstalleerd kan worden.

De DS-2CD2942F is de meest recente toevoeging aan de Easy IP-reeks van Hikvision. De camera beschikt over een 4-megapixel, 1/3″ Progressive Scan CMOS beeldsensor met een 1,6 mm F1.6 lens met een 186 graden gezichtsveld. Het panoramische beeld met multi-view de-warping en digitale PTZ, on-board storage tot 64 GB en keus uit Ethernet of 802.11n WiFi-verbinding zorgt ervoor dat een enkele DS-2CD2942F camera een veelvoud aan ‘traditionele’ bewakingscamera’s kan vervangen zonder ‘blinde vlekken’ in het videosysteem. De nieuwe camera kan meerdere alarmen genereren, zoals het passeren van een virtuele lijn in het beeldbereik van de camera, indringer- en bewegingsdetectie, het wegvallen van de netwerkverbinding of afplakken van de lens.
4MP Mini Fisheye Camera
Door een combinatie van de digitale PTZ-controle en multi-view de-warping van de duale beeldstreams levert de nieuwe camera heldere beelden over een grote afstand. Hikvision’s 3D DNR en digitale WDR-technologie verzekert een hoge beeldkwaliteit met een maximale resolutie van 2560 x 1440 pixels. De camera kan schakelen tussen dag en nacht modus en levert ook in situaties met weinig verlichting tot 0,01 lux in kleur en 0,001 in zwart-wit kwalitatief hoogstaande beelden. De camera werkt ook bij een lichtsterkte van nul lux tot een bereik van acht meter indien de infraroodverlichting wordt toegepast.

De Easy IP-reeks van Hikvision bestaat uit camera’s, NVR’s en Video Management Software (VMS) die specifiek zijn ontwikkeld voor toepassing in het MKB of in woningen en die eenvoudig zijn te installeren en beheren.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

MPL

Wordt een partner