Beveiliging nieuws

Onze partners

i-Pro

Crown Security Services

RoSecure

Eagle Eye Networks

VAIBS

Oribi ID Solutions

VBN

ASSA ABLOY

Securitas

G4S

Seris

Alarm Meldnet

BHVcertificaat.online

Hikvision

Genetec

ASIS

EAL

SMC Alarmcentrale

Secusoft

Service Centrale Nederland

Uniview

Trigion

OSEC

CardAccess

SOBA

Ajax Systems

Milestone

HID

DZ Technologies

Bosch Security Systems

HD Security

Masset Solutions

Multiwacht

Add Secure

GFT

JMB Groep

De Beveiligingsjurist

Dero Security Products

ADI

Gold-IP

Explicate

Nenova

Hanwha Vision Europe

Centurion

VEB

Connect Security

Lobeco

NIBHV

Kiwa

Alphatronics

PG Security Systems

ARAS

Avigilon Alta

IDIS

Optex

Advancis

Paraat

Unii

Traka ASSA ABLOY

2N

Sequrix

Akuvox

MPL

NetworxConnect

Nimo Dog Security

Seagate

Regio Control Veldt

Eizo

Nimo Drone Security

SmartCell

CDVI

20face

Brivo

CSL

SmartSD

Bydemes

VVNL

Top Security

Paxton

VideoGuard

Smartwares Security wint Milestone award

3 april 2015
Redactie
12:53

Smartwares Security heeft tijdens een speciaal distributeurs evenement van Milestone Systems een EMEA award gewonnen.

Milestone Systems, ontwikkelaar van open platform IP Video Management Software (VMS) heeft dit jaar voor het eerst een speciaal evenement georganiseerd voor haar strategische distributie partners. Het thema voor dit evenement was ‘Winning together’. Dit is het thema van Milestone voor 2015 om nog meer aandacht te creëren voor het Milestone partner ecosysteem.
milestone
Dit evenement werd gehouden op het wereldwijde hoofdkantoor van Milestone Systems in Denemarken. Het gaf distributeurs de mogelijkheid om te netwerken en meer te weten te komen over de manier waarop Milestone hen kan ondersteunen bij het verhogen van hun omzet. De aanwezigen ontdekten de nieuwste Milestone partner tools, keken aandachtig naar het totale productaanbod van Milestone, bespraken nieuwe trends en deelden ideeën waarmee ze de markt van open platform Video oplossingen nog beter kunnen bedienen.
De focus van Milestone om de verkoop via distributie te stimuleren is begonnen in 2014. Om de uitstekende resultaten die zijn behaald binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) te bekronen, werden er vier awards uitgereikt. Smartwares Security heeft hierbij de Award voor Strategic Project gewonnen. Naast Smartwares Security vielen ook NIT, Ülkem en Elmat in de prijzen. Michel Cauwenberghs, Product Manager Video van Smartwares Security heeft in Denemarken de award in ontvangst genomen. Hij ontving de award uit handen van Kitty Van Der Sluis (Milestone Director Distribution EMEA) en Thomas lausten (Milestone Systems Vice President EMEA).
“Het is geweldig om deze Milestone Distributie Partners te erkennen en te belonen met deze awards als bewijs van hun innovatieve aanpak van en toewijding aan open platform technologie en van hun sterke band met hun klanten,” aldus Thomas Lausten. “Milestone is een bedrijf dat gelooft in sterke partners: De energie en de toewijding om nog nauwer samen te werken met Milestone is een geweldige ervaring voor iedereen bij dit evenement.”

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

MPL

Wordt een partner