Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

20face

CDVI

Trigion

ASSA ABLOY

Nenova

SmartCell

Paxton

Bydemes

Seris

G4S

Traka ASSA ABLOY

ARAS

OSEC

Advancis

Milestone

Nimo Drone Security

Eizo

Eagle Eye Networks

2N

Multiwacht

NIBHV

VEB

PG Security Systems

HID

ADI

Gold-IP

Kiwa

VBN

Alphatronics

Dero Security Products

VAIBS

VideoGuard

Add Secure

DZ Technologies

SMC Alarmcentrale

CardAccess

Hanwha Vision Europe

Akuvox

Secusoft

ASIS

JMB Groep

Unii

IDIS

Regio Control Veldt

HD Security

Avigilon Alta

Securitas

De Beveiligingsjurist

Masset Solutions

Service Centrale Nederland

Oribi ID Solutions

i-Pro

Centurion

SOBA

Sequrix

NetworxConnect

RoSecure

Nimo Dog Security

Uniview

Brivo

Explicate

Ajax Systems

GFT

VVNL

Optex

EAL

Connect Security

Genetec

CSL

Hikvision

Bosch Security Systems

Lobeco

Seagate

BHVcertificaat.online

Alarm Meldnet

Paraat

Top Security

Crown Security Services

SmartSD

Boon Edam opent kantoor in New York

9 april 2015
Redactie
19:55

Koninklijke Boon Edam gaat een full service kantoor in Manhattan, New York City openen op Broadway Avenue. Dit is de eerste keer dat het bedrijf een kantoor in de V.S. opent buiten het hoofdkantoor in Lillington, NC.

Het kantoor opent op 1 mei 2015 en wordt gevestigd net ten noorden van de beroemde Flatiron Building op 1140 Broadway.
New York
Het verkoopkantoor biedt Joel Johnson, de Business Development Manager van Boon Edam Inc. voor het gebied New York, de mogelijkheid om presentaties, zakelijke bijeenkomsten en productdemonstraties te geven op een zeer zichtbare, centrale locatie voor Boon Edam klanten in de regio. In het kantoor worden o.a. een ruime vergaderfaciliteit en een showroom gecreëerd. In de showroom zullen een Tourlock beveiligingsdraaideur, een Circlelock beveiligingssluis en het splinternieuwe assortiment state-of-the-art Speedlane Lifeline doorloopsluizen te zien zijn. De Speedlane Lifeline serie doorloopsluizen wordt geïntroduceerd in Noord-Amerika op 15 april op de ISC West beurs in Las Vegas.
Om verdere ondersteuning te geven aan klanten in het New York Metropolitan gebied, heeft Boon Edam Charles Smith als technisch manager ingehuurd voor het lokale service- en installatieteam. Dit nieuwe team zal helpen met de installatie, de inbedrijfstelling en het onderhoud van Boon Edam entreeproducten evenals het faciliteren van technische opleidingen en certificeringen voor en van lokale reseller partners.
“De dichtheid van de gebouwen en de enorme omvang van het Metropolitan gebied van New York is altijd al een geweldige kans voor ons geweest en wat we tot nu toe daar hebben gedaan is slechts het topje van de ijsberg,” aldus Mark Borto, CEO van Boon Edam Inc. “Je spreekt over duizenden gebouwen in een klimaat met zeer koude winters en stuk voor stuk met een toenemende behoefte aan fysieke beveiliging. Onze draaideuren bieden een meetbare ROI door het creëren van comfortabele, energiebesparende entreegebieden en onze beveiligingsdeuren en tourniquets voorkomen ongeautoriseerde toegang tot beveiligde gebieden binnen gebouwen.”
“Door te investeren in een fysiek kantoor in Manhattan, kunnen we veel betere beschikbaarheid en responsiviteit aan onze klanten leveren. We kunnen onze klanten nu ontmoeten in hun eigen werkgebied en ter plekke bespreken hoe wij hun meerwaarde kunnen bieden met onze ervaring en entreeoplossingen. We overwegen al jaren om te investeren in New York en we zijn verheugd dat de tijd is aangebroken om deze grote stap te zetten. Wij zijn hier gekomen voor de lange termijn.”, aldus Mark Borto.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner