Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

G4S

De Beveiligingsjurist

Masset Solutions

NetworxConnect

ASIS

Securitas

Connect Security

VideoGuard

Eagle Eye Networks

Traka ASSA ABLOY

Gold-IP

Seris

Nimo Drone Security

Explicate

Bydemes

VVNL

Eizo

i-Pro

Dero Security Products

Crown Security Services

Secusoft

DZ Technologies

NIBHV

Bosch Security Systems

Avigilon Alta

OSEC

20face

Oribi ID Solutions

Add Secure

CDVI

Alarm Meldnet

Genetec

Service Centrale Nederland

BHVcertificaat.online

SmartCell

Optex

Hikvision

Top Security

Nimo Dog Security

Alphatronics

Regio Control Veldt

SMC Alarmcentrale

ARAS

VEB

RoSecure

CardAccess

SmartSD

VBN

SOBA

GFT

Paraat

Akuvox

Nenova

Seagate

Hanwha Vision Europe

IDIS

Uniview

HD Security

Multiwacht

Ajax Systems

Advancis

HID

Paxton

Brivo

ASSA ABLOY

Sequrix

Unii

Milestone

VAIBS

Kiwa

EAL

ADI

CSL

PG Security Systems

Lobeco

2N

Centurion

JMB Groep

Trigion

Danfoss rolt beveiligingsplatform AEOS wereldwijd uit

1 mei 2015
Redactie
09:29

Danfoss – een internationale aanbieder van mechanische en elektronische onderdelen voor verschillende industrieën – geeft het startsein voor de internationale uitrol van AEOS, het beveiligingsplatform van Nedap.
In de komende vijf jaar wordt dit platform wereldwijd op alle 80 locaties geïntroduceerd. Danfoss heeft in 2014 samen met Nedap haar bedrijfsstrategie ‘one company, one way’ vertaalt naar een centrale strategie en programma voor beveiliging en toegangscontrole. Het programma legt het fundament voor een betere beveiliging door het optimaliseren van processen en de inzet van minder middelen.
DanfossDanfoss is internationaal leverancier van klimaatregeltechnologie, koeltechniek, elektronische aandrijftechnieken en industriële componenten. Zij is werkzaam voor klanten in verschillende industriële sectoren in ruim 100 landen en heeft ruim 22.500 medewerkers in dienst. Na een competitief selectieproces met de top van de internationale beveiligingsindustrie heeft Danfoss in 2013 Nedap als wereldwijd partner voor fysieke beveiliging gekozen. Onderdeel van dit partnership is het door Nedap ontwikkelde software gebaseerde beveiligingssysteem AEOS. Dit systeem integreert toegangscontrole, inbraakdetectie en videomanagement. Danfoss ging met Nedap in zee, omdat zij een bewezen en gestandaardiseerde aanpak biedt voor de wereldwijde implementatie van fysieke beveiliging.
Met haar Global Client Programme ondersteunt Nedap Danfoss met de ontwikkeling van een strategie, technologie en een centrale serveromgeving. “We wilden een hogere efficiency realiseren en dat heeft het Global Client Programme van Nedap mogelijk gemaakt. Dit heeft zich inmiddels op 7 locaties in Noord Amerika, Europa en Azië bewezen. In het verleden nam de voorbereiding van de implementatie van een beveiligingsoplossing op locatie minstens vier weken in beslag. Met Nedap lukt dit binnen één week”, vertelt Fritz Lorenzen, Security manager van Danfoss.
Nu het centrale programma staat en de eerste locaties succesvol zijn opgeleverd, geeft Danfoss het startsein voor de wereldwijde uitrol. “Danfoss is klaar om in de komende vijf jaar wereldwijd alle 80 locaties te migreren naar het beveiligingsplatform AEOS van Nedap en we zien dit met veel vertrouwen tegemoet”, aldus Henrik Hansen, hoofd van het Real Estate Portfolio en Facility Director van Danfoss.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner