Beveiliging nieuws

Onze partners

NIBHV

SmartSD

Uniview

VEB

Explicate

GFT

20face

Nenova

Sequrix

Kiwa

Eizo

De Beveiligingsjurist

Alarm Meldnet

VVNL

Optex

Brivo

Eagle Eye Networks

Crown Security Services

EAL

Hanwha Vision Europe

IDIS

Hikvision

Masset Solutions

VAIBS

CSL

Gold-IP

Traka ASSA ABLOY

Milestone

Dero Security Products

Paraat

ARAS

ASIS

G4S

i-Pro

HD Security

SMC Alarmcentrale

CardAccess

Securitas

HID

ADI

Seris

Top Security

Regio Control Veldt

Nimo Drone Security

CDVI

Connect Security

Service Centrale Nederland

2N

VideoGuard

Oribi ID Solutions

Genetec

Bosch Security Systems

Lobeco

Dahua

Trigion

DZ Technologies

SOBA

NetworxConnect

SmartCell

JMB Groep

PG Security Systems

Avigilon Alta

VBN

MPL

RoSecure

Multiwacht

Ajax Systems

OSEC

ASSA ABLOY

Unii

Paxton

Alphatronics

Akuvox

Advancis

Centurion

Seagate

Nimo Dog Security

Add Secure

BHVcertificaat.online

Bydemes

Secusoft

Trigion Beveiliging reikt Trigion Awards uit

19 mei 2015
Redactie
08:42

De uitreiking van de Trigion Awards is een jaarlijks terugkerend evenement binnen Trigion Beveiliging. Ook dit jaar ontvingen de winnaars de Trigion Award uit handen van ‎Algemeen directeur Ellen Groenewoudt.

Trigion besteedt met de awards aandacht aan zijn meest betrokken en gemotiveerde medewerkers. Nominaties werden per district en per business units aangedragen. Een landelijke jury beoordeelde vervolgens welke medewerker, welke teamleider en welk beveiligingsteam zich maximaal hebben onderscheiden in 2014.
Medewerker van het jaar: David Werkman
Trigion Medewerker van het jaar 2015Beveiliger David Werkman, actief binnen een locatie van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) in Delfzijl, ontving de Trigion Award voor medewerker van het jaar. Ook naast zijn dagelijkse werk als beveiliger is Werkman betrokken bij het COA. Hij is daarbij een voorbeeld voor anderen en heeft hart voor de klant, zijn collega’s en voor Trigion.
Teamleider van het jaar: Patrick Wischhoff
Trigion Teamleider van het jaar 2015Teamleider Patrick Wischhoff, actief betrokken bij opdrachtgever Rabobank Nederland, ontving de Trigion Award voor teamleider van het jaar. Wischhoff houdt van uitdagingen en heeft ervaring opgedaan binnen meerdere objecten. Zowel zijn collega’s als de klant zijn lovend over zijn aanpak en manier van werken.
Object (beveiligingsteam) van het jaar: Erasmus Universiteit Rotterdam
Trigion Object beveiligingsteam 2015De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is al vele jaren een loyale opdrachtgever van Trigion en zijn rechtsvoorgangers. In achterliggende jaren heeft de universiteitscampus vele ontwikkelingen doorgemaakt en het beveiligingsteam van Trigion is daarin meegegroeid. Het afgelopen jaar zijn bijvoorbeeld trajecten doorlopen om de dienstverlening naar het hoogst mogelijke niveau te trekken, met pro-actief handelen, hostmanship en klantgerichtheid als belangrijke ankers.
‘Trigion heeft de ambitie om dit jaar dé meest klantgerichte organisatie in onze sector te zijn,’ aldus Groenewoudt, algemeen directeur van Trigion. ‘Dat lukt alleen met betrokken en gemotiveerde medewerkers die veiligheid en gastvrijheid dagelijks een gezicht geven bij onze opdrachtgevers’.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Suricat

MPL

Videoguard

Seagate

Wordt een partner