Beveiliging nieuws

Onze partners

CardAccess

Explicate

Nimo Drone Security

Advancis

Lobeco

Eagle Eye Networks

Sequrix

IDIS

Eizo

Optex

Oribi ID Solutions

Genetec

Paxton

Uniview

Add Secure

VAIBS

SMC Alarmcentrale

SmartCell

Hikvision

i-Pro

Paraat

Nimo Dog Security

Seagate

BHVcertificaat.online

CDVI

Multiwacht

Unii

JMB Groep

Crown Security Services

PG Security Systems

Gold-IP

ADI

SOBA

NetworxConnect

Connect Security

Service Centrale Nederland

Milestone

De Beveiligingsjurist

Regio Control Veldt

Trigion

20face

RoSecure

VideoGuard

Bydemes

Brivo

ARAS

Centurion

Kiwa

CSL

Dero Security Products

GFT

Bosch Security Systems

NIBHV

Traka ASSA ABLOY

Securitas

HD Security

VBN

Alarm Meldnet

Ajax Systems

MPL

Hanwha Vision Europe

ASIS

VEB

OSEC

Akuvox

HID

Top Security

SmartSD

Masset Solutions

DZ Technologies

EAL

Seris

Avigilon Alta

2N

G4S

Nenova

VVNL

ASSA ABLOY

Secusoft

Alphatronics

Beveiliging bedrijventerreinen Harderwijk opnieuw naar Securitas

5 juni 2015
Redactie
06:30

Securitas heeft eind mei een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend met Stichting Parkmanagement in Harderwijk voor collectieve beveiliging op de bedrijventerreinen.

De samenwerkingsovereenkomst heeft een duur van 5 jaar en is een vervolg op de overeenkomst die een aantal jaren geleden gesloten is tussen de Bedrijvenkring Harderwijk, de gemeente Harderwijk en Securitas.

SecuritasOndertekening convenant door Branch Manager M. van Tongeren van Securitas (rechts) en voorzitter Bedrijvenkring Harderwijk en Stichting Parkmanagement A. Ploeger (links).

Voorafgaand aan het verlengen van de overeenkomst is onder de leden van de collectieve beveiliging een kwaliteitsmeting uitgevoerd om de dienstverlening van Securitas te beoordelen. Op basis hiervan heeft het bestuur van de Stichting Parkmanagement haar tevredenheid over de service en dienstverlening van het beveiligingsbedrijf uitgesproken.

De dienstverlening van Securitas betreft collectieve surveillance buiten kantooruren, inclusief cameratoezicht. Als aanvulling op de dienstverlening wordt de surveillanceauto uitgerust met een AED en worden er onder andere veiligheidsavonden georganiseerd.

Met collectieve beveiliging is het door inzet van slimme camera’s mogelijk om het bedrijf in de gaten te houden via een eigen mobile device. Op bedrijventerrein ‘De Tonsel’ worden op korte termijn al camera’s geplaatst die door Securitas zullen worden uitgekeken. In een later stadium wordt het cameratoezicht mogelijk uitgebreid naar bedrijventerrein ‘Lorentz’. Bij het beveiligen van een bedrijventerrein wordt de 4-schillenbenadering toegepast, wat inhoudt dat alle gebieden op een terrein volledig in zicht zijn. Hierdoor wordt de meest optimale beveiliging voor het bedrijfspand en het omliggende terrein gerealiseerd.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Videoguard

MPL

Seagate

Suricat

Wordt een partner