Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

NetworxConnect

SmartCell

HD Security

Oribi ID Solutions

ASIS

NIBHV

Milestone

Gold-IP

Explicate

Advancis

CDVI

Nimo Drone Security

Optex

VideoGuard

Securitas

Alarm Meldnet

BHVcertificaat.online

Regio Control Veldt

SmartSD

VVNL

Add Secure

SOBA

CSL

Dero Security Products

Seris

Centurion

Seagate

Uniview

PG Security Systems

Nimo Dog Security

Connect Security

DZ Technologies

Brivo

2N

RoSecure

JMB Groep

Hanwha Vision Europe

Paraat

ASSA ABLOY

i-Pro

20face

ARAS

Ajax Systems

Secusoft

Unii

Bosch Security Systems

VBN

Eagle Eye Networks

IDIS

Eizo

VEB

OSEC

CardAccess

Akuvox

ADI

Sequrix

G4S

SMC Alarmcentrale

Hikvision

Avigilon Alta

Nenova

Paxton

Top Security

Genetec

Service Centrale Nederland

Lobeco

EAL

Alphatronics

De Beveiligingsjurist

Crown Security Services

VAIBS

HID

Bydemes

Kiwa

Traka ASSA ABLOY

Masset Solutions

GFT

Multiwacht

Trigion

Sécuridev groep gaat DOM Security heten

23 juni 2015
Redactie
12:34

DOM Security is de nieuwe firmanaam van de Sécuridev groep, die als onderdeel van een herstructurering op 10 juni 2015 werd opgericht.

DOMDe Franse groep bedrijven met het hoofdkantoor in Parijs behaalde in 2014 een omzet van 150 miljoen euro en is door 1.500 medewerkers en 20 bedrijven in heel Europa vertegenwoordigd.

DOM Security is één van de grootste bedrijven op het gebied van sluittechniek. Strategisch zal het zich in de toekomst concentreren op markten en vijf geografische regio’s en de meeste ondernemingen onder één merknaam laten opereren.

DOM Security neemt daarmee de naam over van de grootste bedrijf binnen de groep. DOM Sicherheitstechnik werd in 1936 opgericht in Keulen (verwijzing naar de beroemde Dom van Keulen) en werd in 2005 door Sécuridev overgenomen.

De groep vertrouwt op de kracht van het merk, de kwaliteitsvervaardiging van haar producten in de verschillende ondernemingen en in innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor de beveiligingsmarkt. De wensen en behoeften van de klanten zullen in de toekomst nog nadrukkelijker op de voorgrond staan.

Het assortiment strekt zich uit van een eenvoudige cilinder tot zeer complexe elektronische toegangscontrolesystemen inclusief de juiste software en is gericht op de professionele vakhandel, de industriële sector en ingenieursbureaus die zich bezighouden met grote projecten (luchthavens, hotels, trein).

Om een sterke groei te realiseren en nieuwe markten te ontwikkelen heeft de groep onlangs de Spaanse onderneming MCM gekocht. Met deze overname versterkt DOM Security haar aanwezigheid op het Iberisch schiereiland en werd hiermee de nummer 2 in de lokale markt voor sluitsystemen. Dit is een strategische richting die werd ingeslagen met de aankoop van het bedrijf UCEM in Mondragon (2011).

Deel dit artikel via:

Vlog 4

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner