Beveiliging nieuws

Onze partners

CDVI

SOBA

Ajax Systems

Bydemes

Centurion

Unii

SMC Alarmcentrale

HID

ASSA ABLOY

BHVcertificaat.online

De Beveiligingsjurist

ARAS

Hanwha Vision Europe

RoSecure

Service Centrale Nederland

Lobeco

Nenova

DZ Technologies

Add Secure

HD Security

VAIBS

NIBHV

ASIS

Kiwa

i-Pro

Secusoft

Explicate

CSL

Trigion

Securitas

Eizo

IDIS

SmartSD

NetworxConnect

Top Security

Multiwacht

Akuvox

OSEC

20face

Masset Solutions

PG Security Systems

Genetec

VVNL

Traka ASSA ABLOY

Seris

GFT

Eagle Eye Networks

Connect Security

CardAccess

Hikvision

Brivo

Crown Security Services

JMB Groep

Optex

Oribi ID Solutions

VideoGuard

Paraat

Avigilon Alta

SmartCell

Advancis

2N

Bosch Security Systems

Regio Control Veldt

Nimo Drone Security

Seagate

Uniview

VEB

G4S

Nimo Dog Security

Alarm Meldnet

VBN

Paxton

Alphatronics

ADI

Gold-IP

Dero Security Products

EAL

Milestone

Sequrix

Trigion blijft beveiligingspartner van World Port Center

4 februari 2016
Redactie
12:32

Remco Kleijn (Accountmanager bij MVGM Kantorenmanagement) en Ellen Groenewoudt (algemeen directeur bij Trigion) hebben hun handtekening gezet onder een nieuwe overeenkomst voor beveiliging van het World Port Center in Rotterdam. Dit is het resultaat uit een tenderprocedure waaruit Trigion, eind vorig jaar, naar voren kwam als meest geschikte partner. De bestaande samenwerking wordt daarmee voor tenminste drie jaar voortgezet.  

Het World Port Center was één van de eerst en nog steeds één van de meest beeldbepalende gebouwen aan de Wilhelminakade in de Rotterdamse haven. Het gebouw is ontworpen door de Engelse toparchitect sir Norman Foster, die eerder betrokken was bij het masterplan voor de Wilhelminapier. Vorig jaar werd de ontvangstruimte onder handen genomen, waarmee ook de dienstverlening op het gebied van beveiliging en entreemanagement opnieuw ingericht werd. ‘Als MVGM Kantorenmanagement zijn we bijzonder trots op het gebouw en zijn nieuwe ontvangstruimte’, aldus Remco Kleijn. ‘Ook ben ik tevreden over de uitkomsten van de tenderprocedure, waarbij Trigion zich constructief opstelde in het creëren van een nieuw ontvangstconcept’. Waar de dienstverlening door beveiligers zich voorheen concentreerde rond de ontvangstbalie worden nu security hostesses en een gastvrouw ingezet die actief zijn binnen de gehele ontvangstruimte en gasten hulpvaardig tegemoet treden.
Het 124 meter hoge hoofdkantoor van Havenbedrijf Rotterdam biedt een fraai uitzicht over de haven van Rotterdam. Niet voor niets werd de 31e etage van het gebouw gekozen voor ondertekening van de nieuwe overeenkomst, waarbij ook vertegenwoordigers van Havenbedrijf Rotterdam en de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond aanwezig waren. ‘We zijn trots dat we deze mooie opdracht behouden’, aldus Ellen Groenewoudt. ‘Het bebouw staat symbool voor de positie die we hebben opgebouwd binnen het havengebied’. Na ondertekening van de overeenkomst sloot Groenewoudt met veel belangstelling aan bij de rondleiding door het calamiteitencoördinatiecentrum dat in het gebouw gevestigd is.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner