Beveiliging nieuws

Onze partners

Hanwha Vision Europe

ASSA ABLOY

Milestone

De Beveiligingsjurist

Add Secure

Connect Security

Hikvision

Securitas

VBN

JMB Groep

Regio Control Veldt

Lobeco

Traka ASSA ABLOY

NetworxConnect

Eagle Eye Networks

Top Security

Uniview

PG Security Systems

G4S

Dero Security Products

CSL

Seagate

SOBA

Alarm Meldnet

Nimo Drone Security

VVNL

GFT

i-Pro

Genetec

CDVI

NIBHV

Seris

Brivo

ADI

ARAS

Crown Security Services

Advancis

Avigilon Alta

Nimo Dog Security

SmartCell

Optex

CardAccess

Bydemes

Paraat

Explicate

Gold-IP

RoSecure

Masset Solutions

Bosch Security Systems

Kiwa

HID

Centurion

2N

OSEC

ASIS

Unii

Oribi ID Solutions

SmartSD

EAL

Trigion

VEB

HD Security

VideoGuard

Ajax Systems

Alphatronics

Paxton

SMC Alarmcentrale

VAIBS

BHVcertificaat.online

Service Centrale Nederland

Nenova

DZ Technologies

20face

Secusoft

Sequrix

Eizo

IDIS

Akuvox

Multiwacht

Alphatronics brengt versie 1.8 van Fore! Security Platform

21 februari 2016
Redactie
13:13

Het Fore! Security Platform heeft een aantal vernieuwingen en extra functies gekregen, toegespitst op meer gemak voor de gebruiker. Dat meldt leverancier Alphatronics uit Nijkerk.
Fore! wordt volgens Alphatronics gekenmerkt door gebruikersgemak. Het moderne dashboard is op eenvoudige wijze naar eigen wens in te delen en het systeem kan op afstand worden bediend door online in te loggen. Dit kan via de computer, tablet of smartphone. Om het gebruikersgemak verder te optimaliseren is er ook een Fore! App ontwikkeld. Deze was al beschikbaar voor Android en komt vanaf maart ook in de App store.
Aanwezigheid van personen wordt geregistreerd met datum en tijd. Zo kan de beheerder van het systeem controleren wie er wanneer en hoe laat het pand heeft betreden of verlaten.

Compactere videostream
Op het dashboard van Fore! kunnen diverse camera’s worden toegevoegd en de beelden kunnen naar eigen wens groot of klein worden weergegeven. Voorheen bestond elke videostream uit +/- 2 megapixels, wat onnodig veel is voor vertoon van miniatuurbeelden. Daarom stemt Fore! de streaming nu af op de grootte van het beeld. Dit voorkomt dat de Fore! Box onnodig wordt belast.
Indien de op Fore! aangesloten AlphaVision ML/XL-centrale verschillende secties heeft, kunnen deze separaat worden weergegeven op het dashboard. Ruimtes kunnen ook apart van elkaar worden in- en uitgeschakeld.

Multi site-mogelijkheid
Er kunnen in Fore! meerdere alarmcentrales van AlphaVision ML of XL gekoppeld worden, ook als deze centrales in verschillende panden zijn geplaatst. Tot wel vier keer een AV-ML of vier keer een AV-XL, mits deze in hetzelfde netwerk zijn aangesloten.
In de nieuwste release van Fore! is een aantal nieuwe integraties gerealiseerd: Het Sense Pro Platform, in samenwerking met VDG en Grundig Recorders, in samenwerking met ASP AG.
Binnen de bestaande functionaliteiten van Fore! zijn verbeteringen aangebracht in de kaartcodering Wiegand XX, de integratie van het Alphavision ML/XL-paneel en de Multi Camera Widget. Deze verbeteringen zullen het gebruikersgemak van Fore! verder optimaliseren, belooft Alphatronics.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner