Beveiliging nieuws

Onze partners

Nimo Drone Security

ARAS

Nenova

Uniview

Crown Security Services

Bosch Security Systems

Optex

Akuvox

VVNL

Ajax Systems

Dero Security Products

Eagle Eye Networks

Unii

Seagate

Oribi ID Solutions

EAL

Hikvision

Sequrix

De Beveiligingsjurist

Service Centrale Nederland

NIBHV

Alphatronics

Paxton

CardAccess

Brivo

GFT

Masset Solutions

20face

Kiwa

HD Security

Trigion

Multiwacht

ASSA ABLOY

Milestone

Advancis

Hanwha Vision Europe

RoSecure

SmartSD

VideoGuard

Eizo

BHVcertificaat.online

IDIS

i-Pro

Genetec

Centurion

SmartCell

Gold-IP

CDVI

Traka ASSA ABLOY

G4S

VEB

DZ Technologies

Nimo Dog Security

SMC Alarmcentrale

Top Security

Explicate

ADI

NetworxConnect

PG Security Systems

2N

VBN

Lobeco

JMB Groep

Add Secure

OSEC

Bydemes

Alarm Meldnet

Avigilon Alta

MPL

VAIBS

SOBA

Securitas

Seris

Regio Control Veldt

ASIS

CSL

Secusoft

Connect Security

Paraat

HID

EXCELLENCE-groep benoemt Sjef Jongbloed als operationeel directeur

4 augustus 2016
Redactie
10:56

De afgelopen periode heeft EXCELLENCE een groei door kunnen maken en mooie nieuwe klanten aan haar klantenbestand kunnen toevoegen. Om ook in de toekomst de kwaliteit te kunnen blijven leveren en te waarborgen is Sjef Jongbloed MSc aangesteld als operationeel directeur voor de EXCELLENCE groep. Hij is vanaf heden de eindverantwoordelijke voor de gehele EXCELLENCE groep.
EXCELLENCE zegt met Sjef Jongbloed veel kennis en kunde in huis te halen op het gebied van security, safety en loss prevention. Sjef Jongbloed: “Nagenoeg mijn gehele werkzame leven ben ik actief geweest in security and safety. Vanaf het moment dat ik deze vakgebieden ben binnen gestapt (onlosmakelijk met elkaar verbonden mijns inziens) heb ik de drive gehad om alle facetten van deze vakgebieden te doorgronden, opleidingen te volgen en op deze wijze een professional te worden en te zijn, maar meer nog om mijn (interne-externe) klanten maximaal te kunnen bedienen.”
Jongbloed is werkzaam geweest als (Sr) manager bij nationaal en internationaal opererende beveiligingsbedrijven (manbeveiliging, retail-beveiliging, geld- en waardetransport, K9-beveiliging, brandwachtdiensten, ect), senior consultant Security & Safety werkgebied Europa en MENA, sector manager HRF Amsterdam Airport Schiphol, loss prevention, security & safety manager binnen de Blokker Holding en als Sr. loss prevention Manager bij Alshaya, met als verantwoordelijkheidsgebied de zuidelijke golfstaten.
EXCELLENCE is blij Sjef Jongbloed te kunnen verwelkomen binnen de organisatie en is ervan overtuigd dat met de internationale kennis en ervaring die hij met zich meebrengt de organisatie de komende jaren verder kan groeien. Zelf staat Sjef Jongbloed ook in de startblokken: “Ik ben met veel genoegen in dienst getreden als Operationeel directeur van EXCELLENCE. Met veel vertrouwen in de EXCELLENCE-groep en haar medewerkers en medewerksters zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet om gezamenlijk verder te bouwen aan de EXCELLENCE-organisatie, waarborging van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en klanttevredenheid.”

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

MPL

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner