Beveiliging nieuws

Onze partners

Sequrix

PG Security Systems

ASIS

VBN

Hanwha Vision Europe

Genetec

Nimo Dog Security

CSL

HD Security

Nimo Drone Security

Ajax Systems

Trigion

VideoGuard

SmartCell

MPL

Nenova

VAIBS

JMB Groep

Service Centrale Nederland

NIBHV

Lobeco

Masset Solutions

Brivo

Paxton

Optex

SMC Alarmcentrale

Gold-IP

CardAccess

Oribi ID Solutions

Eizo

OSEC

Unii

NetworxConnect

Seris

Bosch Security Systems

2N

SmartSD

Kiwa

GFT

EAL

BHVcertificaat.online

Alphatronics

Regio Control Veldt

Bydemes

Advancis

Top Security

VVNL

ARAS

Connect Security

20face

Seagate

Traka ASSA ABLOY

Uniview

Milestone

IDIS

Akuvox

Alarm Meldnet

ASSA ABLOY

Securitas

Multiwacht

Add Secure

Paraat

HID

VEB

Dero Security Products

Explicate

De Beveiligingsjurist

Avigilon Alta

RoSecure

G4S

ADI

i-Pro

Hikvision

Centurion

CDVI

DZ Technologies

Secusoft

Eagle Eye Networks

Crown Security Services

SOBA

Bosch brengt oplossing voor incidentenbeheer

11 november 2016
Redactie
07:04

Bosch Security Projects komt met een naar eigen zeggen complete en efficiënte oplossing voor het beheersen van elk incident. Het gaat om Smart Operational Solution, dat gebaseerd is op CrisisMaster, dat Bosch Security Projects in samenwerking met het chemisch bedrijvenpark Chemelot heeft ontwikkeld.

Ferry Ditewig, business developer bij Bosch Security Projects vertelt: “Vanuit de markt vingen we signalen op dat er behoefte is aan een totaaloplossing die als een soort paraplu over alle veiligheids-, beveiligings- en gebouwbeheersystemen heen gezet kan worden en waarmee processen en procedures snel en accuraat afgehandeld kunnen worden. Vanuit onze ontwikkeling CrisisMaster zijn we verder gaan denken, hoe we deze software geschikt kunnen maken voor andere bedrijfssectoren.”

Modulair
Door de software modulair te maken wordt het voor iedere sector mogelijk om alleen die modules te kiezen die toegevoegde waarde bieden voor hun organisatie. Ditewig vervolgt: “In de chemische industrie is behoefte aan een module waarin de data van de gevaarlijke stoffen staan opgeslagen. In musea, op luchthavens of in voetbalstadions bijvoorbeeld heeft men hier geen behoefte aan. De datamodule kan men naar wens achterwege laten of vullen met andere bedrijfsspecifieke gegevens. Ook kan men zelf inrichten welke modules men aan elkaar wil koppelen. Zo is ieder bedrijf dat te maken heeft met veiligheids- en beveiligingsprocessen en
-procedures in staat om zijn eigen ideale systeem samen te stellen.”

Eén platform
Smart Operational Solution gaat verder dan alleen het beheersen van een crisis. Het is een oplossing waarbij alle systemen voor bijvoorbeeld brandmelding, alarmering, ontruiming, toegangscontrole, inbraak, communicatie en gebouwbeheer samenwerken op één sterk platform. Afhankelijk van de gekozen modules kan men onder andere incidenten loggen, snel en eenvoudig procedures volgen, rapportages verstrekken en/of dienstroosters en andere data raadplegen. Het verbindt alle bestaande veiligheids- & beveiligingssystemen, ook die van derden, op één platform waardoor het de belangrijkste verbindende factor is tussen bedrijfsprocessen en veiligheid & beveiliging.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Videoguard

Seagate

MPL

Suricat

Wordt een partner