Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

BHVcertificaat.online

Milestone

HID

ADI

ASSA ABLOY

Hikvision

GFT

EAL

Crown Security Services

Alphatronics

Kiwa

De Beveiligingsjurist

Nimo Dog Security

Optex

SmartSD

CDVI

Explicate

Unii

SmartCell

20face

Lobeco

Avigilon Alta

Masset Solutions

VVNL

VEB

Eagle Eye Networks

Connect Security

Seagate

Regio Control Veldt

Oribi ID Solutions

VBN

Genetec

NetworxConnect

Advancis

VAIBS

Hanwha Vision Europe

SMC Alarmcentrale

Sequrix

G4S

SOBA

Add Secure

PG Security Systems

Secusoft

Seris

Securitas

Alarm Meldnet

Bydemes

CSL

i-Pro

Nimo Drone Security

HD Security

Ajax Systems

Dero Security Products

Centurion

Uniview

JMB Groep

Akuvox

Eizo

Gold-IP

Nenova

IDIS

2N

Trigion

ARAS

Service Centrale Nederland

OSEC

VideoGuard

Multiwacht

Traka ASSA ABLOY

Paxton

DZ Technologies

Brivo

ASIS

Top Security

Bosch Security Systems

RoSecure

Paraat

NIBHV

CardAccess

Mistgenerator Sentinel S70 krijgt REQ-erkenning

11 januari 2017
Redactie
10:22

Met ingang van 2017 is er voor verzekeraars, ondernemers en particulieren keuze uit erkende apparatuur voor mistbeveiliging tegen inbraak. De Sentinel S70 is de tweede in Nederland beschikbare mistgenerator die aantoonbaar is gecertificeerd volgens de strenge Europese productnormen voor misbeveiliging en door REQ wordt erkend.
De Sentinel S70 wordt geproduceerd door Concept Smoke Screen en is gecertificeerd volgens de NEN-EN 50131-8:2009, Security Grade 2. Het product is goedgekeurd door het Duitse VdS, onderdeel van de Duitse bond voor verzekeraars, onder certificeringsnummer EN-ST-000224.
De Sentinel-serie is volgens de fabrikant uniek door zijn korte opwarmtijd en overweldigende mistuitstoot. De S70 geeft een gegarandeerde uitstoot van 800m³ per minuut. De gebruikte vloeistof zorgt voor een ondoordringbare, laaghangende en langdurige mist. Door het zicht van 10-25 centimeter zijn kostbare goederen lange tijd onzichtbaar voor dieven. De Sentinel onderscheidt zich van alle andere mistgeneratoren, doordat hij een ruimte na de eerste mistuitstoot direct nóg meerdere malen met mist kan bijvullen.

Ongevaarlijk
De Sentinel-serie bestaat uit diverse mistgeneratoren, zoals de S35, S70 en de S100. De compacte versie S35 is zeer geschikt voor de beveiliging van kleinere ruimtes en woningen. De grotere versies van Lasmo kunnen tot wel 1400m³ per minuut uitstoten en zijn bedoeld voor magazijnen, kantoorruimtes, winkels, banken en andere bedrijfsruimtes. De Sentinel gebruikt een  mistvloeistof die ongevaarlijk is voor mens, dier, milieu en (technische) goederen.

REQ garantie
REQ staat voor ‘Registration European Quality mark’. Deze stichting is destijds opgericht door het Verbond van BeveiligingsOrganisaties (VvBO) en de Vereniging van BeveiligingsOndernemingen in Nederland (VEBON). REQ biedt instanties een actueel en betrouwbaar overzicht van de in Nederland beschikbare producten die voldoen aan de Europese productnormen en technische specificaties.

Deel dit artikel via:

Vlog 4

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner