Beveiliging nieuws

Onze partners

Add Secure

ASSA ABLOY

SmartCell

G4S

ASIS

Advancis

Eagle Eye Networks

VideoGuard

Crown Security Services

HID

Gold-IP

Alarm Meldnet

Ajax Systems

Paxton

CSL

IDIS

Avigilon Alta

EAL

OSEC

Bydemes

Oribi ID Solutions

2N

ADI

Top Security

Service Centrale Nederland

VBN

Paraat

Alphatronics

Nimo Drone Security

i-Pro

NetworxConnect

Nimo Dog Security

SMC Alarmcentrale

Secusoft

Securitas

Lobeco

Kiwa

Traka ASSA ABLOY

RoSecure

Genetec

Centurion

BHVcertificaat.online

Hanwha Vision Europe

Regio Control Veldt

GFT

VAIBS

De Beveiligingsjurist

Explicate

JMB Groep

Trigion

Seris

Eizo

ARAS

VVNL

SOBA

Optex

HD Security

CDVI

Milestone

SmartSD

NIBHV

Dero Security Products

Akuvox

Hikvision

Masset Solutions

Seagate

Connect Security

20face

VEB

Bosch Security Systems

Unii

CardAccess

Nenova

Sequrix

DZ Technologies

PG Security Systems

Brivo

Multiwacht

Uniview

IDIS biedt Power-over-Ethernet tot 500 meter

22 februari 2017
Redactie
11:55

Power-over-Ethernet scheelt installatie van voedingskabels bij camera’s. Helaas is de afstand meestal beperkt. Daarom brengt IDIS de IDIS Long Reach PoE Extender. Deze maakt gebruik van netwerkkabels tot 500 meter mogelijk, zonder dat repeaters nodig zijn.

De IDIS Long Reach PoE Extender biedt volgens de fabrikant de perfecte oplossing wanneer er een krachtige overbrugging van data over een lange afstand nodig is binnen een netwerk. IDIS Long Reach PoE Extender ondersteunt namelijk ethernetverbindingen tot 500 meter. Deze veelzijdige connector stelt integrators en eindgebruikers in staat om netwerken op te zetten zonder de beperkingen van gewone kabels. Gewone kabels hebben elke 100 meter een repeater nodig om het verlies van signaalsterkte te beperken. Door het aansluiten van een netwerkvideorecorder (NVR) en een camera met de IDIS Long Reach PoE Extender kunnen gebruikers nu een netwerk opbouwen zonder dat daarvoor meerdere aparte repeaters nodig zijn. Dit bespaart kosten en vereenvoudigt de netwerkomgeving.

Voordelen IDIS Long Reach PoE Extender
Normaal gesproken heeft een cameranetwerk vier repeaters nodig om een ​​afstand van 500 meter te overbruggen. Met de IDIS Long Reach PoE Extender kan binnen ditzelfde netwerk nu in één keer hetzelfde bereik worden behaald. Als het netwerk in afstand toeneemt is het dus zeer kostenefficiënt om de IDIS Long Reach PoE Extender in te zetten. Zelfs bij een maximaal bereik van 500 meter zal de IDIS Long Reach PoE Extender netwerk snelheden van 100Mbps behouden.

Eenvoudige installatie en onderhoud
Door simpelweg een ontvanger en zender te verbinden aan enerzijds een NVR en anderzijds een camera, wordt een naadloos netwerk gecreëerd. De IDIS Long Reach PoE Extender elimineert de noodzaak om netwerkrepeaters te installeren in de netwerkinfrastructuur. Dit resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen in onderhoud en het minimaliseert het risico van schade. De in het ontwerp geïntegreerde voeding en output van de IDIS Long Range PoE Extender maakt deze compatibel met alle NVR en camera-aansluitingen. Optioneel wordt ook een functie met aparte voeding geboden voor een stabielere netwerkomgeving.

Deel dit artikel via:

Vlog 4

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner