Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Nenova

EAL

SmartSD

ARAS

Bydemes

Avigilon Alta

SMC Alarmcentrale

SmartCell

Service Centrale Nederland

2N

Eagle Eye Networks

GFT

Oribi ID Solutions

Lobeco

Trigion

CSL

Traka ASSA ABLOY

HD Security

Unii

Hikvision

Seagate

ASIS

SOBA

DZ Technologies

Connect Security

Optex

VBN

Centurion

Seris

JMB Groep

Multiwacht

Milestone

RoSecure

Crown Security Services

Paxton

VideoGuard

Nimo Drone Security

VEB

NIBHV

De Beveiligingsjurist

Add Secure

Kiwa

CardAccess

Gold-IP

Securitas

Sequrix

Dero Security Products

ADI

IDIS

VAIBS

HID

PG Security Systems

Eizo

Alarm Meldnet

Regio Control Veldt

Uniview

Ajax Systems

20face

i-Pro

Nimo Dog Security

Advancis

BHVcertificaat.online

Secusoft

Brivo

Alphatronics

ASSA ABLOY

Bosch Security Systems

OSEC

Genetec

Akuvox

Hanwha Vision Europe

Explicate

G4S

Paraat

CDVI

Top Security

NetworxConnect

Masset Solutions

VVNL

Prins Pieter-Christiaan ambassadeur Rode Kruis Prinses Margriet Fonds

8 december 2018
Redactie
15:01

Zijne Hoogheid Prins Pieter-Christiaan wordt ambassadeur van het Rode Kruis Prinses Margriet Fonds. Dit Fonds zet zich in om mensen beter te beschermen en voor te bereiden op natuurrampen.

De Prins, die ook voorzitter is van de Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland, nam zaterdag tijdens de vergadering van de ledenraad afscheid als vicevoorzitter van het bestuur van het Rode Kruis. Als dank voor zijn inzet voor het verenigingsbestuur benoemde de hulporganisatie hem tot ambassadeur van het Prinses Margriet Fonds.
“Wij willen Prins Pieter-Christiaan hartelijk bedanken voor zijn bijdrage en toewijding de afgelopen acht jaar in ons bestuur. Wij hopen en vertrouwen erop dat hij het Rode Kruis, en in het bijzonder het Prinses Margriet Fonds, een warm hart blijft toedragen. Daarom zijn we vereerd hem tot ambassadeur van het Fonds te benoemen”, aldus Inge Brakman, voorzitter van het Rode Kruis, tijdens de ledenraad.

Haïti
Prins Pieter-Christiaan zat vanaf december 2010 in het bestuur van het Rode Kruis. Hoogtepunten tijdens zijn bestuurstermijn waren de reizen die hij samen met zijn moeder en erevoorzitter van het Rode Kruis, Prinses Margriet, maakte naar Bangladesh en Haïti om projecten op het gebied van rampenpreventie te bezoeken. Andere bijzondere momenten tijdens zijn bestuurstermijn waren de jaarlijkse Rode Kruis-Rally, deelname aan het Wereldrecord EHBO op de Dam in 2017 en een bezoek aan Auschwitz als voorbereiding op de publicatie van het NIOD-onderzoek over de rol van het Rode Kruis tijdens de Tweede Wereldoorlog. Naast zijn functie als bestuurslid heeft hij zich ook als vrijwilliger ingezet voor het Rode Kruis tijdens NL Doet. Als ambassadeur van het Prinses Margriet Fonds zal de Prins betrokken blijven bij de werkzaamheden van het Rode Kruis om mensen beter te beschermen en voor te bereiden op rampen.

Deel dit artikel via:

Vlog 5

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner