Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Oribi ID Solutions

Alarm Meldnet

VideoGuard

Optex

GFT

Service Centrale Nederland

Secusoft

NetworxConnect

VEB

Unii

OSEC

CardAccess

JMB Groep

CDVI

Paraat

Top Security

VAIBS

Eizo

CSL

Traka ASSA ABLOY

NIBHV

SOBA

HID

i-Pro

IDIS

Ajax Systems

ARAS

Alphatronics

2N

De Beveiligingsjurist

Bydemes

EAL

Connect Security

Gold-IP

Masset Solutions

Eagle Eye Networks

Hanwha Vision Europe

G4S

DZ Technologies

Avigilon Alta

Uniview

Seagate

Add Secure

Lobeco

VBN

Multiwacht

20face

Kiwa

PG Security Systems

Regio Control Veldt

SmartSD

Centurion

HD Security

RoSecure

Hikvision

ADI

ASIS

Nimo Dog Security

VVNL

Nimo Drone Security

Trigion

Milestone

SMC Alarmcentrale

Advancis

Seris

Crown Security Services

ASSA ABLOY

Akuvox

Sequrix

SmartCell

Nenova

Genetec

Bosch Security Systems

Explicate

Brivo

Paxton

Securitas

Dero Security Products

BHVcertificaat.online

Bosch Flexidome IP Starlight 8000i in 3 stappen te installeren

12 juni 2019
Redactie
06:12

Installateurs zijn schaars. Dat maakt installatietijd kostbaar. Daarom heeft Bosch het installeren van de nieuwe topcamera Flexidome IP Starlight 8000i zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Dat scheelt tot 75 procent van de tijd.

Deze nieuwe vaste domecamera is ontworpen met Bosch Starlight technologie en is verkrijgbaar in 1080p, 6 megapixel en ook in 4K Ultra HD voor een zeer hoge resolutie, zelfs bij weinig licht! Het unieke 3-staps installatieconcept zorgt volgens de fabrikant voor een snelle en eenvoudige installatie. Draadloze configuratie en inbedrijfstelling kan op afstand gebeuren zonder verwijdering van de koepel. Op een filmpje is te zien hoe dat gaat.

Kenmerken
Het instellen van de camera gebeurt via de smartphone of tablet, waarop de Project Assistant app is geïnstalleerd. Via de pan-, kantel-, rol- en zoomfunctie (PTRZ) kan het gewenste beeld worden ingesteld, zelfs nog na de initiële instelling. De nieuwe camera’s leggen uiterst gedetailleerde beelden vast (tot 4K ultra HD met starlight en HDR), beschikken over de nieuwste bitrate managementtechnologieën, maatregelen voor data security en geavanceerde Intelligent Video Analytics, die grote precisie biedt en vastgelegde gegevens interpreteert voor intelligente besluitvorming die verder reikt dan beveiliging alleen, aldus Bosch. De camera biedt automatische gemotoriseerde afstelling op drie assen (pan, tilt, rotation), twee objectiefkeuzes, waaronder een 10-23mm-objectief voor meer afgelegen zones, twee keuzes in 6 megapixel-objectieven, waaronder een 12-40mm-zoomobjectief, veelzijdig bandbreedtebeheer (H.265, iDNR, Intelligent Streaming) met een vermindering van de bandbreedte met maximaal 80 procent en compatibiliteit met universele accessoires uit het 4000i en 5000i assortiment van Bosch.

Deel dit artikel via:

Vlog 4

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner