Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

GFT

IDIS

Oribi ID Solutions

DZ Technologies

VideoGuard

De Beveiligingsjurist

ARAS

BHVcertificaat.online

Hikvision

Avigilon Alta

G4S

SmartSD

PG Security Systems

ASSA ABLOY

NetworxConnect

Bydemes

CDVI

Paxton

Akuvox

Securitas

VBN

2N

Hanwha Vision Europe

Multiwacht

Nimo Dog Security

VVNL

RoSecure

Crown Security Services

Masset Solutions

Centurion

Unii

Seris

Lobeco

EAL

Genetec

Paraat

Bosch Security Systems

SOBA

CSL

Dero Security Products

Add Secure

Seagate

Nimo Drone Security

Optex

Ajax Systems

Alphatronics

Connect Security

Advancis

Explicate

Nenova

Regio Control Veldt

VEB

Brivo

Service Centrale Nederland

SmartCell

Milestone

ASIS

Gold-IP

20face

Eizo

Eagle Eye Networks

SMC Alarmcentrale

Trigion

Uniview

OSEC

Alarm Meldnet

i-Pro

NIBHV

CardAccess

JMB Groep

ADI

Sequrix

Top Security

VAIBS

Secusoft

Kiwa

HD Security

Traka ASSA ABLOY

HID

Inbraakwerende automatische roldeuren voor nachtafsluiting

1 juli 2019
Redactie
16:47

Boon Edam breidt de populaire Tourniket-draaideur uit met automatische roldeuren voor nachtafsluiting. Deze hebben inbraakwerendheidsklasse 3 (RC3), als onderdeel van een doeltreffend beschermingspakket. Ze kunnen snel gesloten worden bij acute dreiging.

De Tourniket-draaideur is volgens Boon Edam de meest veelzijdige tourniquetdeur in het assortiment draaideuren. De energiebesparende functies van de Tourniket komen neer op het handhaven van comfortniveaus door de scheiding van het binnen- en buitenklimaat. Deze functies kunnen nu worden gecombineerd met de beveiliging en bescherming van bedrijfsmiddelen door te voorkomen dat indringers ongewenst toegang verkrijgen.

Flexibele inbraakbeveiliging
Boon Edam heeft een duurzame aandrijving met een automatisch vergrendelingssysteem ontwikkeld om de RC3-roldeuren met inbraakbeveiliging te completeren. De roldeuren hoeven niet handmatig gesloten of geopend te worden, maar zijn nu geautomatiseerd. Dit bespaart tijd en biedt mogelijkheden om rechtstreeks te kunnen schakelen tussen verschillende modi, zoals dag-, nacht- en beveiligde modus. De roldeuren beschikken ook over een geautomatiseerde winterstand tijdens de uren buiten de piekperioden om, zodat er extra energie bespaard kan worden in de statische toestand van de draaideur. Verder is een onmiddellijke lockdown mogelijk, bijvoorbeeld in het geval van protesten, rellen of terreurdreigingen. De gecertificeerde RC3-roldeuren zijn per direct verkrijgbaar als optie op de Tourniket of als moderniseringspakket op reeds geïnstalleerde Tournikets.
De beschermingspakketten tegen manuele aanvallen zijn gecertificeerd en voldoen daarmee aan de internationale normen EN1627 en EN356. In deze normen staan de voorschriften en testmethoden gespecificeerd voor inbraakwerende bouwelementen van deuren voor voetgangers, ramen, gevels, roosters en rolluiken.

Deel dit artikel via:

Vlog 4

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner