Beveiliging nieuws

Onze partners

BHVcertificaat.online

Service Centrale Nederland

Traka ASSA ABLOY

Advancis

ASSA ABLOY

JMB Groep

Hanwha Vision Europe

Paraat

ARAS

CardAccess

SmartSD

20face

ADI

Nimo Dog Security

Secusoft

Avigilon Alta

Unii

Uniview

VEB

CSL

VVNL

SOBA

Centurion

2N

Paxton

GFT

SMC Alarmcentrale

Securitas

Masset Solutions

OSEC

EAL

Trigion

Seris

Kiwa

SmartCell

HD Security

VideoGuard

Connect Security

Milestone

Oribi ID Solutions

NetworxConnect

Genetec

CDVI

Gold-IP

IDIS

De Beveiligingsjurist

Explicate

Hikvision

Seagate

Dero Security Products

VBN

Brivo

Bosch Security Systems

Akuvox

VAIBS

Nimo Drone Security

Add Secure

Crown Security Services

DZ Technologies

Eagle Eye Networks

Alarm Meldnet

HID

PG Security Systems

Ajax Systems

Alphatronics

ASIS

Multiwacht

Regio Control Veldt

G4S

Lobeco

Sequrix

RoSecure

NIBHV

Bydemes

Nenova

i-Pro

Top Security

Optex

Eizo

Oktober wordt weer ‘Cyber Security Maand’

18 augustus 2019
Redactie
11:36

In Nederland staat oktober 2019 in het teken van cybersecurity. Als onderdeel van de Europese cyberveiligheidsmaand zullen veel conferenties, wedstrijden en trainingen plaatsvinden die de mogelijkheid bieden om kennis, ideeën en innovaties uit te wisselen voor een veiligere toekomst. En dat niet alleen online!

De Cyber ​​Security-maand gaat op 1 oktober van start in Den Haag met de driedaagse International ONE Conference. Het is een internationaal gerenommeerde conferentie op het gebied van cybersecurity en wordt georganiseerd door de Nederlandse overheid. Andere evenementen zijn de Europol-INTERPOL cybercrime-conferentie, de Unleashing Cyber ​​Security Summit, een congres over de toekomst van Quantum Computing, Quantum Cryptography en Quantum Sensors en het pre-event Hardwear.io Security Conference & Training.

Samenwerking met de stad Den Haag
De komende editie van de One Conference wordt verlengd met een extra dag op donderdag 3 oktober, wat mogelijk wordt gemaakt in samenwerking met de stad Den Haag. In lijn met de ONE Conference wil de stad de uitwisseling van kennis, ideeën en innovaties op het gebied van cyberbeveiliging stimuleren voor een veiligere toekomst. Gedurende drie dagen zullen toonaangevende sprekers van over de hele wereld inzichten en ontwikkelingen in cybersecurity delen.
Het thema van de ONE Conference is dit jaar ‘Onze toekomst veilig houden, innovatief zijn, alert blijven’. Nieuw dit jaar is de Innovation Floor. Gedurende drie dagen demonstreren vijftien organisaties in nauwe samenwerking met de stad Den Haag hun innovaties op het gebied van cyberbeveiliging.

Gemeente Den Haag daagt ethische hackers uit
Aan de vooravond van de EU Cyber ​​Security Month zet de gemeente Den Haag de toon door haar eigen digitale beveiliging te laten testen. In samenwerking met het Nederlandse cybersecuritybedrijf Cybersprint organiseert de stad de hackwedstrijd ‘Hâck The Hague’. De 2019-editie van deze wedstrijd vindt plaats in het stadhuis op 30 september, wanneer het Atrium van het stadhuis van Den Haag wordt getransformeerd in ‘The Hague Hackers Dome’. De beste nationale en internationale ethische hackers – van studenten tot professionele hackers – worden uitgenodigd om digitale kwetsbaarheden in de digitale infrastructuur van de gemeente en haar leveranciers op te sporen.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner