Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Optex

NIBHV

Eizo

Bydemes

VBN

Regio Control Veldt

Avigilon Alta

Eagle Eye Networks

VAIBS

HD Security

ARAS

Genetec

CardAccess

Unii

Traka ASSA ABLOY

IDIS

RoSecure

Add Secure

Seris

Nimo Drone Security

OSEC

Connect Security

De Beveiligingsjurist

BHVcertificaat.online

CSL

Lobeco

Trigion

Ajax Systems

Crown Security Services

DZ Technologies

Secusoft

i-Pro

NetworxConnect

VVNL

Multiwacht

Kiwa

ASSA ABLOY

SmartSD

Dero Security Products

Gold-IP

Explicate

Paxton

Alarm Meldnet

EAL

SMC Alarmcentrale

Paraat

ASIS

VEB

JMB Groep

2N

Top Security

SOBA

Securitas

Nimo Dog Security

HID

Advancis

Milestone

VideoGuard

20face

Brivo

Centurion

Bosch Security Systems

Hikvision

Masset Solutions

CDVI

PG Security Systems

Seagate

Oribi ID Solutions

Nenova

Uniview

Sequrix

Akuvox

G4S

Service Centrale Nederland

Alphatronics

GFT

ADI

Hanwha Vision Europe

SmartCell

Paxton test producten in eigen, geavanceerd testcentrum

17 november 2019
Redactie
10:57

Ieder product van Paxton wordt volgens de fabrikant onderworpen aan strenge testen. Dat beschouwt men als een belangrijk en noodzakelijk onderdeel voor de productontwikkeling. Onlangs is voor dit doel een eigen ‘state of the art’ testcentrum in gebruik genomen in het nieuwe Paxton Technology Centre in Brighton.

De Paxton Test Facility beschikt over een breed scala aan testapparatuur. Ook is er een testruimte voor Elektromagnetische Compatibiliteit (EMC). Het is zelfs mogelijk om apparatuur aan extreme klimaatomstandigheden bloot te stellen. Daarbij wordt gekeken of de apparatuur bestand is tegen koude, hitte, vocht en zelfs UV-straling.Het testen van de EMC is belangrijk omdat alle elektronische apparaten een vorm van elektronische signalen(emissies) genereren. Om deze apparatuur te mogen gebruiken dient deze bestand te zijn tegen elektromagnetische signalen van andere apparatuur (immuniteit). Om de veiligheid en gezondheid van de gebruikers te garanderen dient apparatuur bovendien te voldoen aan eisen voor de uitstoot van elektromagnetische signalen.

Accurate tests
De EMC-testruimte is een kamer die ontworpen is om reflecties van zowel geluid als elektromagnetische signalen volledig te absorberen. Deze ruimte is geïsoleerd van elektromagnetische signalen vanuit de omgeving om de meest accurate tests uit te kunnen voeren. De EMC-testruimte is geschikt om emissie- en immuniteitstesten uit te voeren op een afstand van drie meter.
Paxton heeft in de eigen testomgeving geïnvesteerd, omdat dan al tijdens het ontwerpproces van nieuwe producten getest kan worden. Men hoeft niet meer te wachten tot een product af is, maar kan tijdens het ontwerp al nodige aanpassingen doorvoeren, zodat het uiteindelijke resultaat volledig aan alle eisen voldoet.

Deel dit artikel via:

Vlog 4

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner