Beveiliging nieuws

Onze partners

EAL

Secusoft

Alarm Meldnet

Nenova

GFT

MPL

Centurion

IDIS

SMC Alarmcentrale

BHVcertificaat.online

De Beveiligingsjurist

Akuvox

PG Security Systems

NetworxConnect

Eagle Eye Networks

Connect Security

DZ Technologies

Dero Security Products

OSEC

Gold-IP

Hikvision

Seris

Alphatronics

Avigilon Alta

HD Security

Eizo

Nimo Dog Security

JMB Groep

SmartSD

Regio Control Veldt

VAIBS

Kiwa

VEB

Paxton

ARAS

Milestone

VVNL

SmartCell

Uniview

Seagate

CardAccess

ADI

Service Centrale Nederland

CDVI

RoSecure

Bosch Security Systems

Multiwacht

NIBHV

Optex

20face

Crown Security Services

Hanwha Vision Europe

ASIS

Genetec

Add Secure

Bydemes

Paraat

Sequrix

Oribi ID Solutions

VBN

Nimo Drone Security

Unii

ASSA ABLOY

Explicate

VideoGuard

Top Security

2N

Masset Solutions

Lobeco

CSL

HID

Ajax Systems

Brivo

i-Pro

Traka ASSA ABLOY

Securitas

Advancis

G4S

SOBA

Trigion

Interessant lezingenprogramma tijdens vakbeurs Facilitair

23 januari 2020
Redactie
13:26

Hoewel beveiliging een relatief klein aandachtsgebied is tijdens de vakbeurs Facilitair op 29, 30 en 31 januari in de Jaarbeurs, is er op dit gebied genoeg te beleven. Er staan bijna veertig bedrijven op dit gebied en ook het lezingenprogramma biedt voldoende stof voor de wereld van beveiliging en veiligheid.

Een onderdeel van de vakbeurs is een uitgebreid lezingenprogramma. Woensdagmiddag om 15.30u legt Louis Cleef van BBN Brandveilig Bouwen Nederland uit waarom de brandlast van belang is voor de bepaling van de risico’s van een gebouw.

Verantwoordelijkheden
Donderdag om 12.30u vertelt Denise Janmaat van het Nederlands Instituut voor Toegankelijkheid hoe de verantwoordelijkheden voor toegankelijkheid geborgd kunnen worden. Een uur later houdt Roy Bravo van Blomsma Print & Sign een lezing over de rol van glasfolie voor zonwering en beveiliging tegen inbraak en doorvallen. Op hetzelfde moment vertelt Denise Janmaat wat de aanwezigheid van mindervaliden in een gebouw betekent. Het Bouwbesluit en brandveiligheid worden aan de orde gesteld door Harrie Munnik van Adviesbureau Munnik, die om 14.30u een workshop houdt. Jan Olsman van Prymaxx Europe spreekt om 15.00u over hoe je van regelgevinggestuurde brandveiligheid naar risicosturing komt.

Regels of risico’s
Vrijdag gaat André Severs van RisicoRegisseurs het hebben over of je op basis van regels of risico’s moet beveiligen. Hij spreekt om 10.30u. Een half uur later start Wijnand van Loon van Automatic Signal Rijsenhout een workshop over wat de belangrijkste do’s zijn bij technische beveiliging. Ursula Buiteman van Securitas/Welkom! legt om 11.30u uit hoe je een balans creërt tussen veiligheid en gastvrijheid. Tot slot vertelt Henk Breel van BBN Brandveilig Bouwen Nederland hoe de zelfsluitendheid van branddeuren geborgd kan worden.

Exposanten
De belangrijkste exposanten op het gebied van beveiliging en veiligheid zijn ASSA ABLOY, Brivo, Kiwa, SimonsVoss, Traka ASSA ABLOY en VideoGuard. Andere bedrijven op dit gebied zijn Automatic Signal, Brand Control Rooms, Card Vision, Ceteq, De Lockerfabriek, DOM, Dorma Kaba, DTC Keysystems Nederland, Euro-Locks, eu-sec Squire Sloten, Groenendijk, Gunters en Meuser, HMB profit locks & tools, Hoefnagels Safety Services, Hotek Hospitality Group, iLOQ, Interflex, Isero, Jules Goossens, LoQit, Master Lock Benelux, Mauer Nederland, Noki Lock, Prymaxx, Reisswolf, Salto Systems, Saval, Security Monitoring Center, Spyke Security, Surveillance Support en Vandenberg ID.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

MPL

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner