Beveiliging nieuws

Onze partners

Multiwacht

Nimo Dog Security

Akuvox

VAIBS

Bosch Security Systems

Dero Security Products

i-Pro

SMC Alarmcentrale

Paraat

JMB Groep

Eagle Eye Networks

Top Security

Securitas

Kiwa

Optex

Unii

VEB

HID

HD Security

RoSecure

SmartCell

EAL

Eizo

Alphatronics

Paxton

Add Secure

Avigilon Alta

Lobeco

Crown Security Services

Advancis

BHVcertificaat.online

Centurion

Masset Solutions

ARAS

2N

Nimo Drone Security

Hikvision

G4S

Genetec

Uniview

Regio Control Veldt

CDVI

VideoGuard

Milestone

Explicate

Service Centrale Nederland

Traka ASSA ABLOY

SOBA

Ajax Systems

Brivo

CSL

SmartSD

Trigion

ADI

IDIS

20face

DZ Technologies

Secusoft

De Beveiligingsjurist

Connect Security

ASIS

NIBHV

ASSA ABLOY

NetworxConnect

VVNL

Bydemes

CardAccess

PG Security Systems

Seagate

GFT

Seris

VBN

Alarm Meldnet

Oribi ID Solutions

Gold-IP

OSEC

Sequrix

Nenova

Hanwha Vision Europe

Brand bij Alphatronics

3 maart 2020
Redactie
08:22

Alphatronics breidt het assortiment groots uit met een compleet assortiment voor branddetectie. Het gaat hoofdzakelijk om producten van de Spaanse fabrikant Detnov. Daarnaast zijn materialen toegevoegd die nodig zijn om een complete installatie te kunnen realiseren, zoals speciale bekabeling.

Detnov is in Nederland nog geen bekende naam, maar de fabrikant is al 25 jaar actief. Alle producten, die het bedrijf zelf ontwikkelt en produceert, worden volgens Alphatronics functioneel getest aan de hand van de Europese normen. Het nieuwe brandassortiment wordt voor de distributeur de belangrijkste noviteit tijdens het FireSafety & Security Event op 8 en 9 april in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

Marktleider
Detnov is volgens Alphatronics de Spaanse marktleider in het produceren van brandmeldsystemen. Met verkooppunten in meer
dan 45 landen en ruim 25 jaar ervaring kan de fabrikant zich volgens de distributeur meten met alle grote merken. De meest geavanceerde technologie, hypermoderne eigen productiefaciliteiten en voortdurend evoluerende
methodes zorgen voor het slagen in het primaire doel: het redden van levens, aldus Alphatronics dat het merk exclusief mag voeren in Nederland.

Assortiment
Het assortiment omvat onder andere geadresseerde centrales van 1 tot 32 lussen. Ook conventionele centrales met 4, 8 of 12 zones behoren tot het programma. Verder levert Alphatronics TCP/IP-communicatiemodules, een cloud-app voor ontvangst van brandmeldingen op de smartphone, uitbreidingsmodules, koppelmodules voor meerdere centrales op één netwerk, een ontruimingspaneel, adresseerbare rook-, combi- en thermische melders, aansluitsokkels, opbouwdozen, handmelders, sirenes en flitsers. Het projectteam van Alphatronics kan ondersteunen bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van brandmeldinstallaties.

Meer informatie is te vinden op de website.

 

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Suricat

Seagate

Videoguard

Wordt een partner