Beveiliging nieuws

Onze partners

ASSA ABLOY

GFT

Secusoft

EAL

Dero Security Products

CSL

SmartCell

Nenova

Ajax Systems

SOBA

NetworxConnect

JMB Groep

BHVcertificaat.online

Akuvox

Paxton

Service Centrale Nederland

Bosch Security Systems

Alphatronics

Sequrix

Trigion

Milestone

Seagate

Gold-IP

Traka ASSA ABLOY

Multiwacht

Paraat

Lobeco

ASIS

Avigilon Alta

HD Security

Eizo

Eagle Eye Networks

DZ Technologies

VEB

Kiwa

VBN

VAIBS

Hanwha Vision Europe

VVNL

Securitas

Optex

OSEC

Alarm Meldnet

Bydemes

i-Pro

Connect Security

Genetec

Nimo Drone Security

2N

ADI

De Beveiligingsjurist

SMC Alarmcentrale

CDVI

NIBHV

MPL

Add Secure

20face

Explicate

Nimo Dog Security

RoSecure

Top Security

G4S

Uniview

Crown Security Services

Advancis

Masset Solutions

VideoGuard

Seris

Oribi ID Solutions

Hikvision

ARAS

CardAccess

IDIS

Unii

Centurion

SmartSD

Regio Control Veldt

PG Security Systems

HID

Brivo

Lobeco komt met compleet beveiligingsbeheersysteem

1 april 2020
Redactie
10:12

Lobeco Fire + Security is de exclusieve Benelux-distributeur geworden van het beveiligingsinformatiebeheersysteem GEMOS. Dit is een geavanceerde combinatie van soft- en hardware, ontwikkeld door het Duitse Ela-soft, een toonaangevende ontwikkelaar van geïntegreerde PSIM-oplossingen.

Met het veiligheidsbeheersysteem GEMOS in het portfolio geeft Lobeco Fire + Security Benelux installateurs en integrators de mogelijkheid om hun klanten een geavanceerd PSIM-systeem aan te bieden. Het systeem maakt gebruik van een eigen hardware-infrastructuur, waarmee volgens de distributeur een perfect projectontwerp aan de klant kan worden aangeboden, inclusief uitgebreide redundantie van servers, netwerken en sub-systemen. Qua schaalbaarheid is GEMOS zeer flexibel. Het kan worden gebruikt voor zeer kleine installaties voor bijvoorbeeld alleen brandalarm, tot grote en complexe systemen met meerdere verschillende subsystemen.

Mogelijkheden
Het GEMOS-platform heeft meer dan 750 native geïntegreerde interfaces voor subsystemen als branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole en videotoezicht (analoog, hybride, IP-video). Oon ondersteunt het communicatie (analoog, digitaal, SIP, intercom enz.). Het is verder geschikt voor aansluiting op gebouwbeheersystemen, radiosystemen (Tetra), nooddeuren, omgevingssensoren (milieu,…), personennoodsituatiesystemen, verlichtingsapparatuur en zelfs een beveiligingsdrone. De fabrikant heeft meer dan 30 jaar ervaring en ruim 1.000 installaties geleverd. Het is een open en flexibele oplossing zonder beperking in de keuze van sub-systemen of applicatieveld, biedt geavanceerde data-import zoals AutoCad, CSV en Excel, heeft een uitgebreid redundantieconcept dat 99,9 procent runtime-garantie geeft met behulp van hot stand-by, ondersteunt systeemontwerp voor kleine en individuele projecten tot grootschalige projecten met meer dan 500.000 datapunten en biedt de mogelijkheid van een volledig op maat gemaakte oplossing in termen van frameset en alarm work-flow management.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

MPL

Wordt een partner