Beveiligingnieuws Logo

Onze partners

Seagate

GFT

Top Security

Regio Control Veldt

CDVI

Oribi ID Solutions

ADI

CardAccess

HID

Traka ASSA ABLOY

OSEC

i-Pro

VBN

VideoGuard

Centurion

ARAS

VAIBS

HD Security

Uniview

Nenova

SMC Alarmcentrale

SmartCell

De Beveiligingsjurist

Dero Security Products

Securitas

Seris

RoSecure

ASSA ABLOY

Ajax Systems

Nimo Dog Security

Optex

Explicate

VVNL

Brivo

NIBHV

Add Secure

Gold-IP

JMB Groep

Alarm Meldnet

G4S

Lobeco

Hanwha Vision Europe

Kiwa

Advancis

DZ Technologies

2N

Secusoft

CSL

Unii

Crown Security Services

PG Security Systems

Milestone

Bosch Security Systems

Masset Solutions

20face

BHVcertificaat.online

Trigion

NetworxConnect

Sequrix

Eagle Eye Networks

Nimo Drone Security

VEB

ASIS

IDIS

Avigilon Alta

Paxton

Service Centrale Nederland

Paraat

Genetec

Multiwacht

EAL

Bydemes

Connect Security

Alphatronics

Akuvox

Hikvision

SmartSD

Eizo

SOBA

SmartSD introduceert video cloudoplossing Stratocast

7 april 2020
Redactie
12:16

SmartSD introduceert het ‘True Cloud’ systeem Stratocast. Deze multibrandoplossing biedt camerabewaking op maat voor onder andere MKB, bedrijf aan huis en privéwoningen. Met 24/7-opname in de cloud en volledige cyberveiligheid het veiligste camerasysteem op de markt, aldus de distributeur.

Extra hardware ter plaatse zoals een NVR is niet nodig. Daardoor zijn opnames altijd veilig tegen diefstal, vandalisme en hardwarefouten. Dit door de Canadese multinational Genetec ontwikkelde platform biedt de installateur bovendien een repeterend inkomen op maand- of jaarbasis. Software-updates en ander noodzakelijk onderhoud worden voor de klant automatisch uitgevoerd. De technologie heeft zijn dienst bewezen en wordt wereldwijd al een aantal jaar toegepast, aldus SmartSD.

Volledig overzicht
Stratocast werkt naadloos met onder andere cameramerken als Bosch, Hanwha, Vivotek en Mobotix. Een installateur kan met meerdere gebruikers binnen het Stratocast-platform eindklanten aanmaken en camera’s uitrollen. Via de portal is altijd een volledig overzicht van klanten en hun camera’s en abonnementen beschikbaar. Standaard is er bij elk abonnement een opname inbegrepen van zeven dagen die naar wens kan worden uitgebreid.

Erg eenvoudig
Via de applicatie voor PC of laptop en de applicatie voor smartphone en tablet heeft de gebruiker volledige toegang tot live en opgenomen beelden. De juiste beelden terugvinden is met Stratocast erg eenvoudig. Via verschillende zoekfuncties zoals thumbnailsearch, flexibele tijdlijn en op kalender kunnen beelden snel en gericht worden gevonden.
Wie wil weten hoe de technologie werkt, wat er gedaan moet worden om toegang te krijgen tot het platform en welke abonnementen beschikbaar zijn, kan zich aanmelden voor één van de webinars over Stratocast op woensdag 15 of dinsdag 21 april.

Deel dit artikel via:

Vlog 4

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner