Beveiliging nieuws

Onze partners

EAL

2N

Akuvox

Dero Security Products

Regio Control Veldt

HID

Traka ASSA ABLOY

Nimo Dog Security

VVNL

Top Security

Brivo

HD Security

Dahua

Paraat

Seris

Crown Security Services

VAIBS

Service Centrale Nederland

VEB

Masset Solutions

Optex

VideoGuard

20face

Add Secure

ASSA ABLOY

Bosch Security Systems

Securitas

Avigilon Alta

Trigion

Unii

Ajax Systems

Lobeco

PG Security Systems

Alphatronics

ADI

Advancis

Milestone

MPL

SOBA

JMB Groep

Eagle Eye Networks

ASIS

Paxton

Uniview

Sequrix

De Beveiligingsjurist

BHVcertificaat.online

CSL

CardAccess

Centurion

Explicate

SmartCell

Bydemes

IDIS

Connect Security

RoSecure

Gold-IP

CDVI

Alarm Meldnet

Hanwha Vision Europe

G4S

Nimo Drone Security

Nenova

NIBHV

Hikvision

Multiwacht

DZ Technologies

ARAS

SmartSD

Oribi ID Solutions

OSEC

SMC Alarmcentrale

VBN

Secusoft

Kiwa

Eizo

Seagate

GFT

NetworxConnect

i-Pro

Genetec

Liesbeth Huyzer nieuwe plaatsvervangend korpschef

13 juni 2020
Redactie
12:00

Minister Grapperhaus van Veiligheid en Justitie heeft Liesbeth Huyzer aangewezen tot plaatsvervangend korpschef bij de Politie. Zij is sinds 2017 lid van de korpsleiding en volgt hiermee korpschef Henk van Essen op, die eerder deze functie bekleedde.

Korpschef Henk van Essen is blij met de aanwijzing van Huyzer: “De afgelopen jaren heb ik haar ervaren als een gedreven collega, die zich inzet voor een politie die tot in de haarvaten van de samenleving aanwezig is. Zij zet zich in om collega’s hun eigen talenten te kunnen laten ontwikkelen. Liesbeth kent het politiek bestuurlijke speelveld zeer goed, heeft een breed netwerk en is gericht op samenwerking, binnen en buiten de politie. Kortom, een waardevolle aanwijzing.”

Eervol
Bijzonder eervol, noemt Liesbeth haar aanwijzing tot plaatsvervanger van de korpschef. “Trots ben ik op al die collega’s die iedere dag opnieuw klaar staan om de samenleving te dienen. We zijn lokaal verankerd en verbonden. Maar we weten dat dit geen vanzelfsprekend is. Daarom blijf ik me in de komende jaren graag inzetten voor een politie, waar je wordt gewaardeerd om wie je bent en wat je bijdraagt, waar het vakmanschap voorop staat en medewerkersparticipatie een vanzelfsprekendheid is. Maar ook voor een politie die in beweging blijft, luistert naar de noden van de samenleving en telkens bereid is zich daarop aan te passen. Dat doe ik graag samen met jullie allemaal!”

Loopbaan
Liesbeth Huyzer (1961) startte haar loopbaan in 1984 als juridisch beleidsmedewerker bij het Ministerie van Landbouw, Natuur en Visserij, waar zij opklom tot sectorhoofd binnen de Directie Juridische Zaken. In 1998 switchte zij naar het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, waar zij onder meer plaatsvervangend directeur Politie was. Als hoofd Professionalisering en Opsporing trad Huyzer in 2005 toe tot de korpsleiding van Amsterdam-Amstelland. In 2011 startte zij als kwartiermaker en twee jaar later als politiechef van de Eenheid Noord-Holland. In maart 2017 werd Huyzer lid van de korpsleiding.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

MPL

Wordt een partner