Beveiliging nieuws

Onze partners

ADI

CSL

Gold-IP

De Beveiligingsjurist

Advancis

Sequrix

VVNL

20face

Nenova

BHVcertificaat.online

Hanwha Vision Europe

2N

Eizo

Avigilon Alta

CardAccess

Bydemes

Hikvision

i-Pro

Lobeco

Securitas

Secusoft

VEB

VAIBS

NIBHV

Masset Solutions

RoSecure

ASIS

Alarm Meldnet

Brivo

Dero Security Products

Centurion

HD Security

Multiwacht

Traka ASSA ABLOY

SMC Alarmcentrale

Nimo Dog Security

OSEC

SOBA

SmartSD

SmartCell

Paxton

Ajax Systems

Service Centrale Nederland

VBN

Oribi ID Solutions

Eagle Eye Networks

Bosch Security Systems

ARAS

JMB Groep

HID

Optex

Seris

Connect Security

G4S

Explicate

EAL

Paraat

DZ Technologies

Genetec

GFT

Trigion

Seagate

Kiwa

CDVI

ASSA ABLOY

Nimo Drone Security

VideoGuard

Crown Security Services

NetworxConnect

Akuvox

Uniview

Add Secure

PG Security Systems

Regio Control Veldt

Milestone

IDIS

MPL

Alphatronics

Top Security

Unii

Bosch presenteert positieve jaarcijfers

23 juni 2020
Redactie
12:33

Bosch maakte dinsdag haar jaarcijfers over 2019 bekend. De fabrikant van onder andere hoogwaardige beveiligingsapparatuur realiseerde vorige jaar in Nederland een netto-omzet van 2,3 miljard euro, een stijging van 6,6 procent ten opzichte van 2018. Ook werd verteld over de nieuwste technische ontwikkelingen.

Ook de bedrijfssector Energy and Building Technology kende een lichte stijging van de omzet, vertelde directeur Patrick Incoletti van Bosch Benelux. De divisie Bosch Building Technologies in Eindhoven ontwikkelt hoogwaardige beveiligings- en communicatieoplossingen. Het DICENTIS-conferentiesysteem bijvoorbeeld wordt steeds vaker geïnstalleerd in openbare en privé-vergaderruimtes. DICENTIS maakt deelnemen en stemmen op afstand mogelijk. In het licht van de coronapandemie zal dit systeem in de toekomst steeds belangrijker worden.

Totaalconcepten
Als systeemintegrator biedt Bosch Energy and Building Solutions totaalconcepten voor veiligheid en beveiliging in bedrijvenzones, in winkelcentra en op luchthavens. Bosch Energy and Building Solutions is ook een actief lid van meldkamerplein.nl, een initiatief waarbij een aantal Nederlandse bedrijven, actief in meldkamers, kennis delen, innovatie versterken en op die manier het veiligheidsniveau van de samenleving verhogen. Begin 2020 verhuisde Bosch Energy and Building Solutions naar nieuwe, inspirerende kantoren in Nieuwegein. Directeur Roeland Staal vertelde nog iets over de laatste technische ontwikkelingen. Binnen meldkamerplein.nl wordt gewerkt aan systemen die uit vele bronnen informatie halen om meldkamers te ondersteunen bij het creëren van situational awareness en voorspellend vermogen. Zo worden de meldkamerprocessen steeds verder verbeterd. Bosch werkt hiervoor samen met zeven zogenoemde business partners. Dat zijn klanten, maar ook andere fabrikanten, die ieder complementair zijn aan elkaar en zo bijdragen aan een totaalplaatje. “Samenwerking is voor ons de sleutel tot succes”, aldus Staal.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

MPL

Wordt een partner