Beveiliging nieuws

Onze partners

Add Secure

Uniview

Seris

Advancis

Centurion

Milestone

DZ Technologies

Eizo

Traka ASSA ABLOY

Akuvox

JMB Groep

Nimo Dog Security

Crown Security Services

Oribi ID Solutions

Ajax Systems

Regio Control Veldt

Hikvision

Connect Security

Multiwacht

HD Security

BHVcertificaat.online

Bydemes

SmartCell

Eagle Eye Networks

HID

G4S

VBN

Unii

Service Centrale Nederland

SmartSD

Secusoft

Securitas

NIBHV

Hanwha Vision Europe

EAL

Paraat

VEB

ASSA ABLOY

Trigion

Sequrix

Paxton

Kiwa

Genetec

Bosch Security Systems

Lobeco

VVNL

IDIS

RoSecure

GFT

Dero Security Products

CDVI

Alphatronics

SOBA

i-Pro

ADI

Brivo

ARAS

2N

SMC Alarmcentrale

Alarm Meldnet

Seagate

OSEC

Masset Solutions

Nimo Drone Security

VAIBS

Optex

Avigilon Alta

Explicate

ASIS

20face

De Beveiligingsjurist

CardAccess

Nenova

CSL

Gold-IP

NetworxConnect

PG Security Systems

Top Security

VideoGuard

Hergebruik bekabeling met IPIFY van Intercoax

26 juni 2020
Redactie
13:08

Het door SmartSD vertegenwoordigde Intercoax heeft verschillende producten toegevoegd aan het uitgebreide LRE-aanbod (Long Range Ethernet). Long Range Ethernet is een wereldwijd gecertificeerde standaard en open platform.

De ETSI TS 105 176-standaard maakt totale interoperabiliteit tussen gecertificeerde producten mogelijk met behulp van de Long Range Ethernet IEEE 1901-chiptechnologie. Om het selecteren van producten eenvoudig te maken, brengt SmartSD de nieuwe productfamilie ‘IPIFY’ van Intercoax. Deze bestaat uit vier productgroepen, met vooraf geconfigureerde producten. Door middel van vier kleuren, heeft Intercoax een gebruiksvriendelijke en eenvoudige aanpak en installatie gecreëerd: de pakketten zijn beschikbaar in units met 1, 4, 8 en 16 poorten. Alle producten voldoen aan de ETSI-normen voor IEEE 1901-producten. Al deze Intercoax-producten zijn vooraf geconfigureerd voor een snelle installatie, voor verbindingen met één poort tot systemen met meerdere poorten, in zowel beheerde als niet beheerde toepassingen. De point-to-point oplossingen bestaan uit voorgeconfigureerde kits die gebruik maken van de standaard PoE van een switch als voeding en deze eenvoudig via pass-through doorgeven aan de IP-camera. Er is ook een kit met voeding voor als er geen PoE beschikbaar is.

Online certificering voor Intercoax IPIFY-producten
Het Intercoax Online Training Course & Certification-programma is bedoeld om op de juiste manier de Long Range Ethernet (LRE) producten te helpen installeren. Het zal helpen de verschillen in kabeltypen, de variabelen in termen van kabellengte en de LRE-prestaties op die kabel en conditie te begrijpen. Met deze training zijn de juiste Intercoax-producten te selecteren aan de hand van de variabelen van de betreffende applicatie en locatie, wat resulteert in een probleemloze LRE-implementatie, aldus SmartSD. Na inschrijving ontvangt de geïnteresseerde alle instructies voor toegang tot de training via e-mail. De cursus kan op elk moment worden gestart en gestopt. Aan het einde van de cursus is er een kleine test: zodra deze is voltooid, ontvangt de deelnemer het Intercoax LRE-certificaat.

> IPIFY bij SmartSD
> Nederlandstalige IPIFY catalogus
> Intercoax webinars
> Meer info en online inschrijving voor Intercoax webinars

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner