Beveiliging nieuws

Onze partners

Paraat

Dero Security Products

HID

Advancis

VVNL

ARAS

Secusoft

Seagate

VEB

Bosch Security Systems

VAIBS

SOBA

Genetec

Eagle Eye Networks

Sequrix

Connect Security

Alarm Meldnet

Bydemes

Add Secure

SmartSD

Nimo Dog Security

OSEC

Masset Solutions

Optex

i-Pro

DZ Technologies

Securitas

2N

ADI

Traka ASSA ABLOY

Alphatronics

Service Centrale Nederland

Explicate

ASIS

BHVcertificaat.online

IDIS

VideoGuard

Oribi ID Solutions

Nimo Drone Security

HD Security

NetworxConnect

GFT

SmartCell

Unii

20face

EAL

CDVI

PG Security Systems

CSL

Nenova

Avigilon Alta

Multiwacht

Ajax Systems

Brivo

Hanwha Vision Europe

SMC Alarmcentrale

Paxton

NIBHV

ASSA ABLOY

Akuvox

Kiwa

JMB Groep

Hikvision

Milestone

Eizo

VBN

Centurion

Uniview

RoSecure

Gold-IP

Trigion

CardAccess

De Beveiligingsjurist

Lobeco

Top Security

Seris

G4S

Crown Security Services

Regio Control Veldt

RJ Safety & Security verzorgt cameratoezicht Haaksbergen

20 oktober 2020
Redactie
08:12

Voor bedrijventerrein ’t Varck – Brammelo in Haaksbergen gaat RJ Safety & Security uit Enschede het cameratoezicht verzorgen. Er waren al camera’s, maar de parkmanager wilde het aantal uitbreiden en de technologie verbeteren.

“We zien dat professionele beveiliging op een bedrijventerrein onmisbaar is bij de preventie van inbraak, diefstal en overige calamiteiten”, zegt André Busschers, parkmanager van bedrijventerrein ’t Varck & Brammelo. Hoewel het bedrijventerrein al beschikt over beveiligingscamera’s, was er volgens Busschers een verbeterslag te maken: “Naast uitbreiding van het huidige aantal camera’s, was er was behoefte aan verbetering in technologie, waarbij het inzicht van een expert op het gebied van bedrijventerreinen benodigd was. Hiervoor hebben we de RJ Safety & Security ingeschakeld. Gelukkig is het aantal calamiteiten op ons bedrijventerrein gering en dat willen we graag zo houden. Vandaar deze investering om ook in de toekomst voor onze huidige en eventuele nieuwe ondernemers aantrekkelijk te blijven.”

Beveiligingsschillen
Op basis van een inventarisatie van het bedrijventerrein en gesprekken met André Busschers en Michel Wentink (voorzitter bedrijventerrein ’t Varck – Brammelo), is een advies gegeven op het gebied van beveiliging, techniek en de monitoring van de dienstverlening. “Bij ons advies hanteren we een methodiek van beveiligingsschillen, waarbij de focus niet alleen op de bedrijfspanden ligt, maar ook op de toegangswegen en sensortechniek op het bedrijventerrein”, vertelt Patrick Keizers, senior consultant bij RJ Safety & Security. “Op basis van ons advies hebben we een integraal securityplan opgesteld, waarin de volledige camerabewaking van het bedrijventerrein is meegenomen.” Bij de implementatie en het beheer van het integrale securityplan zijn diverse partners uit de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) betrokken, zoals de wijkagent, beveiliging, brandweer, gemeente en werkgroepleden van de bedrijvenvereniging. Keizers: “Zo zorgen we gezamenlijk voor een veilig bedrijventerrein.”

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner