Beveiliging nieuws

Onze partners

Paraat

Avigilon Alta

Seagate

ASSA ABLOY

ADI

Bosch Security Systems

Nimo Dog Security

Genetec

i-Pro

GFT

Multiwacht

SOBA

Nimo Drone Security

PG Security Systems

SMC Alarmcentrale

VEB

Lobeco

Alphatronics

Uniview

Regio Control Veldt

Eizo

Hikvision

CardAccess

Bydemes

Nenova

HD Security

Optex

Top Security

Gold-IP

Seris

Service Centrale Nederland

BHVcertificaat.online

CSL

OSEC

VVNL

Unii

VBN

Securitas

20face

G4S

HID

IDIS

Add Secure

Brivo

Dero Security Products

VideoGuard

CDVI

DZ Technologies

ARAS

Eagle Eye Networks

Secusoft

Paxton

Hanwha Vision Europe

Ajax Systems

Sequrix

JMB Groep

Milestone

SmartCell

RoSecure

Centurion

De Beveiligingsjurist

Masset Solutions

Kiwa

Oribi ID Solutions

Advancis

2N

SmartSD

Traka ASSA ABLOY

Trigion

Alarm Meldnet

EAL

NetworxConnect

Explicate

Connect Security

VAIBS

ASIS

NIBHV

Crown Security Services

Akuvox

Geavanceerde en fraaie toegangstechnologie uit Brazilië

8 februari 2021
Redactie
09:20

Geran Access Products brengt een groot deel van het assortiment van de Braziliaanse fabrikant Digicon op de markt. Het betreft hier onder andere doorloopsluizen en ‘billentikkers’. De dTower is met een diepte van 40cm en breedtes van 52 tot 92cm heel geschikt als er beperkt ruimte beschikbaar is.

De dTower doorloopsluis zorgt voor een snelle en efficiënte toegang tot (afdelingen van) gebouwen en overdekte buiteninstallaties. Dit toegangssysteem is leverbaar in verschillende doorgangbreedtes. Handig als een grote doorloopcapaciteit nodig is, maar ook toegang voor kinderwagens en rolstoelen nodig is. Bediening kan met verschillende kaartsystemen of biometrie. De dTower is verkrijgbaar in RVS of zwart gecoat.

Billentikker
Eveneens van Digicon is de Catrax Plus. Dit is een betrouwbare en veilige ‘billentikker’. Veilig dankzij het drop arm-systeem. In noodsituaties kan een speciaal anti-paniek-mechanisme worden geactiveerd, waarbij een van de armen van het draaikruis naar beneden valt, zodat er een vrije doorgang is. Ook de Catrax Plus is een goede oplossing voor een situatie waarin de ruimte beperkt is. De plastic topcover is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bovendien kan de Catrax Plus gepersonaliseerd worden met een bedrijfslogo op de kast.

Geran zorgt, samen met partners die de software leveren, voor het complete eindproduct.

Meer informatie is te vinden in de brochure.

Geran Access Products
Geran Access Products is een in 2017 opgerichte technische groothandel met een volledige focus op fysieke toegangsproducten en -oplossingen. Het bedrijf werkt kleinschalig en met een persoonlijke aanpak, maar ook met een schat aan ervaring en expertise. Geran Access Products is de Europese importeur van Turnstar, een Zuid-Afrikaanse fabrikant van onder andere tourniquets, doorloopsluizen en slagbomen. Het is een zusterbedrijf van Geran Handel, dat al sinds 1993 actief is in de hekwerkwereld en toegangstechniek. Verder is Geran Access Products de Europese importeur van Digicon, een fabrikant van een unieke doorloopsluis waarvan de deuren standaard geopend zijn. Naast het leveren van producten treedt de groothandel op als leverancier van samen met klanten gerealiseerde totaaloplossingen voor toegangstechniek.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Videoguard

Suricat

Seagate

Wordt een partner