Beveiliging nieuws

Onze partners

Avigilon Alta

Securitas

VBN

ARAS

Alarm Meldnet

G4S

SmartSD

Advancis

Optex

JMB Groep

NIBHV

Milestone

VAIBS

Brivo

PG Security Systems

Nimo Dog Security

EAL

Bydemes

SMC Alarmcentrale

IDIS

Dero Security Products

BHVcertificaat.online

VVNL

Eizo

Regio Control Veldt

Masset Solutions

CDVI

Trigion

Kiwa

Crown Security Services

Explicate

CSL

Hikvision

VideoGuard

DZ Technologies

Multiwacht

Hanwha Vision Europe

Bosch Security Systems

ADI

Add Secure

CardAccess

VEB

HID

Gold-IP

Nenova

20face

Lobeco

Seris

Traka ASSA ABLOY

ASIS

SOBA

Paxton

SmartCell

OSEC

Secusoft

Eagle Eye Networks

Sequrix

Nimo Drone Security

Service Centrale Nederland

Unii

2N

Connect Security

Alphatronics

Genetec

Ajax Systems

Oribi ID Solutions

Paraat

Top Security

Centurion

Uniview

NetworxConnect

RoSecure

Seagate

Akuvox

De Beveiligingsjurist

i-Pro

HD Security

GFT

ASSA ABLOY

Wie wint de Security Talent Award 2021?

21 juni 2021
Redactie
13:31

ASIS International Benelux Chapter gaat dit najaar weer de Security Talent Award uitreiken aan een student die een veelbelovende security scriptie schrijft. De winnende student krijgt een cheque ter waarde van 500 euro, een bronzen ASIS-adelaar en een eervolle vermelding op de website van ASIS International Benelux Chapter.

De prijsuitreiking zal gepaard gaan met de nodige media-aandacht op onder andere BeveiligingNieuws.nl. Deelname is mogelijk voor studenten die in het laatste jaar van hun studie (voltijds of deeltijds) zitten, studeren aan een hogeschool of universiteit in de Benelux en een eindscriptie schrijven in het security-domein.
Deelname staat open voor alle studenten. Dus ook voor studenten die geen lid zijn van ASIS International of ASIS International Benelux Chapter.

Brede domein van security
De scriptie moet betrekking hebben op het brede domein van security (publieke of private veiligheid, physical of cybersecurity, information security, risk management etc.), een innovatief karakter hebben en geschreven zijn in het Nederlands of in het Engels. Belangrijk is ook dat de scriptie bijdraagt aan de gedachte van ‘security als business enabler’ en het verbinden in het brede kader van security.

De selectie en bekendmaking
Een onafhankelijke vakjury zal de ingezonden scripties beoordelen op de gestelde eisen en de finalisten selecteren. De finalisten zullen door het bestuur uitgenodigd worden voor de jaarlijkse Fall Meeting die plaatsvindt in oktober 2021. Tijdens dit evenement zullen de finalisten hun scriptie presenteren. De vakjury zal tijdens dit evenement de winnaar bekend maken.

Meedoen?
Alle studenten die een kans willen maken op de Security Talent Award 2021, dienen hun scriptie uiterlijk 31 augustus 2021 om 17:00 digitaal aangeleverd te hebben bij ASIS International Benelux Chapter via de Chapter Young Professionals Board Member ([email protected]). Voor verdere vragen of informatie over deze award, kan contact worden opgenomen met het secretariaat ([email protected]) of de Chapter Young Professionals Board Member ([email protected]).

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner