Beveiliging nieuws

Onze partners

Sequrix

Regio Control Veldt

Uniview

Connect Security

VVNL

Masset Solutions

Genetec

Lobeco

2N

NetworxConnect

De Beveiligingsjurist

Oribi ID Solutions

Alphatronics

Eagle Eye Networks

Nimo Drone Security

Hanwha Vision Europe

JMB Groep

Unii

ADI

Centurion

Gold-IP

Brivo

Milestone

EAL

Ajax Systems

NIBHV

CardAccess

ASSA ABLOY

RoSecure

HD Security

Dero Security Products

GFT

ASIS

Secusoft

HID

Securitas

20face

VBN

Paxton

Traka ASSA ABLOY

Eizo

Top Security

Nimo Dog Security

Service Centrale Nederland

DZ Technologies

Optex

Add Secure

Bosch Security Systems

Advancis

PG Security Systems

Multiwacht

IDIS

SMC Alarmcentrale

Explicate

VEB

SmartSD

Nenova

G4S

ARAS

Crown Security Services

Bydemes

SOBA

SmartCell

CDVI

Seagate

Alarm Meldnet

VAIBS

Trigion

Avigilon Alta

Seris

Paraat

VideoGuard

BHVcertificaat.online

Akuvox

Hikvision

Kiwa

CSL

OSEC

i-Pro

Nieuwe serie Husky-recorders van Milestone

16 juli 2021
Redactie
11:29

De nieuwe Husky™ IVO-serie van Milestone Systems, bestaande uit zes apparaten voor het beheer van videobewakingssystemen, is nu leverbaar. De Husky’s zijn ideaal voor wie zonder veel gedoe gebruik wil maken van het populaire en veelzijdige XProtect VMS van Milestone Systems.

Met zijn betrouwbaarheid, gebruiksgemak en optimale XProtect-integratie stelt de nieuwe Husky™-serie partners en klanten in staat om veel meer te bereiken met hun Milestone XProtect-videobeheeroplossing, belooft de fabrikant. De hardware van de nieuwe Husky-IVO-VMS-recorders is ontwikkeld door Dell Technologies OEM Solutions. Partners en klanten krijgen uitgebreide service en ondersteuning met één aanspreekpunt voor zowel hardware als software, samen met de mogelijkheid om toegang te krijgen tot ondersteuning op locatie via een wereldwijd ondersteuningsnetwerk van Milestone.

Compleet geïnstalleerd
Op de Husky IVO is XProtect al compleet geïnstalleerd. Het enige wat nog hoeft te gebeuren is het toevoegen van de XProtect-licentiecode. Ook de installatie verloopt eenvoudig, met behulp van de Husky Assistant. De Husky IVO groeit bovendien mee naarmate de installatiebehoeften evolueren. De Husky IVO is te gebruiken met elke XProtect-productlicentie. Ook zijn meer dan 10.000 ondersteunde apparaten van derden te integreren om nu en in de toekomst het beste maatwerk te garanderen.

Kracht van de partnergemeenschap
De nieuwe Husky™-serie is het resultaat van wederom een ​​samenwerking met enkele van de belangrijkste partners van Milestone. “De nieuwe Husky™-serie combineert gebruiksgemak, prestaties, betrouwbaarheid en optimale integratie met XProtect en, belangrijker nog, een uitgebreid serviceaanbod en de flexibiliteit die Dell Technologies zal bieden. We denken dat dit onze partners zal helpen ondersteunen. Met de lancering van de nieuwe Husky™-serie kijken we ernaar uit om met onze gemeenschap samen te werken om een ​​grote impact te bereiken”, zegt chief technology officer Bjørn Skou Eilertsen van Milestone Systems. Op de apparaten zit vijf jaar garantie.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Seagate

Videoguard

Suricat

Wordt een partner