Beveiliging nieuws

Onze partners

SmartCell

Paraat

Akuvox

VideoGuard

Dero Security Products

JMB Groep

Top Security

G4S

Alphatronics

CSL

SMC Alarmcentrale

Milestone

Service Centrale Nederland

NetworxConnect

Paxton

ASSA ABLOY

Eagle Eye Networks

OSEC

Nimo Drone Security

BHVcertificaat.online

HID

VVNL

Oribi ID Solutions

SmartSD

VBN

IDIS

Traka ASSA ABLOY

Advancis

Sequrix

GFT

Add Secure

ADI

Hanwha Vision Europe

Genetec

NIBHV

Seagate

Lobeco

Nenova

VEB

Unii

Secusoft

Regio Control Veldt

Ajax Systems

CardAccess

2N

VAIBS

Optex

Avigilon Alta

Seris

RoSecure

Trigion

Brivo

Crown Security Services

Eizo

ARAS

Masset Solutions

Securitas

Gold-IP

PG Security Systems

EAL

HD Security

Kiwa

DZ Technologies

20face

Explicate

SOBA

Hikvision

i-Pro

Multiwacht

ASIS

Bydemes

Nimo Dog Security

Bosch Security Systems

Connect Security

Uniview

Alarm Meldnet

CDVI

De Beveiligingsjurist

Centurion

HikCentral Professional met kentekenplaatherkenning

16 augustus 2021
Redactie
11:57

Hikvision introduceerde onlangs bijgewerkte HikCentral Professional 2.0-beveiligingssoftware (‘HCP 2.0’), die feeds van meerdere systemen op één enkel platform combineert. Daaraan is nu kentekenplaatherkenning (ANPR) toegevoegd, wat onder andere het bezoekersbeheer verbetert.

HCP 2.0 kan worden geconfigureerd om videobeveiligingsapparatuur, alarm- en toegangssystemen en meer te koppelen, inclusief systemen van derden via de OpenAPI – voor eenvoudig gecentraliseerd beheer van een verscheidenheid aan beveiligings- en zakelijke toepassingen.
Gebruikers kunnen bijvoorbeeld bezoekersbeheer integreren met voertuigbeheer om de dagelijkse operationele efficiëntie van gebouwfaciliteiten te verbeteren. Facilitair beheerders kunnen bezoekersinformatie registreren in het HCP 2.0 systeem en – door te koppelen aan een ANPR-systeem – instellen dat bezoekers automatisch worden toegelaten tot parkeren op eigen terrein. Op dezelfde manier kan het systeem bezoekers ook vooraf autoriseren voor toegang tot specifieke delen van de gebouwen van een organisatie.

Grote voordelen
De mogelijkheid om voertuigen te identificeren bij parkeerterreinen kan grote voordelen opleveren voor bedrijven, lokale overheden en diverse andere organisaties. Nu kunnen beheerders op elk gebied de toegangsbeveiliging tot bijvoorbeeld scholen, kantoren en fabrieken verbeteren, tolheffing implementeren en nog veel meer.
De ANPR-systemen van Hikvision ‘leren’ nummerplaatinformatie binnen het zichtveld, waarbij een veel groter aantal kentekenplaten wordt herkend en met een veel hogere efficiëntie dan conventionele ANPR-systemen. Ook is een regelmatige en vaak omslachtige aanpassing van de camerapositionering niet meer vereist.

Webinar HikCentral ANPR
Op vrijdag 27 augustus, om 09:30, organiseert Hikvision het HikCentral ANPR-webinar! HikCentral, het platform voor het integreren van beveiligingssystemen, bestaat uit negen verschillende modules die aan allerlei verschillende beveiligingsbehoeften kunnen voldoen. In dit webinar ligt de focus specifiek op de ANPR-module.De experts gaan uitleggen hoe je volledig gebruik kan maken van de kracht van een intelligente ANPR-camera. Denk daarbij bijvoorbeeld aan zoeken op (gedeeltes van) kentekens of op de kleur van een auto, of aan het gebruiken van allowed- of not allowed-lijsten om slagbomen aan te sturen. Ook wordt uitgelegd hoe kentekenlijsten centraal beheerd kunnen worden.
Als klap op de vuurpijl is er een mooie SmartTry speciaal voor de kijkers van dit webinar, waarbij men voor een lage prijs een ANPR-camera en ANPR-module van HikCentral kan aanschaffen.

Inschrijven voor het webinar kan via deze link.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner