Beveiliging nieuws

Onze partners

SOBA

BHVcertificaat.online

Nimo Dog Security

Crown Security Services

VVNL

VAIBS

Advancis

NetworxConnect

Kiwa

CardAccess

Alarm Meldnet

Gold-IP

VBN

Ajax Systems

Dero Security Products

De Beveiligingsjurist

Traka ASSA ABLOY

Securitas

GFT

IDIS

CSL

RoSecure

Secusoft

ADI

Genetec

DZ Technologies

Bydemes

20face

Lobeco

Centurion

HD Security

CDVI

Akuvox

Optex

Hikvision

SmartSD

ARAS

Uniview

HID

Eizo

Paraat

Sequrix

Multiwacht

Hanwha Vision Europe

Regio Control Veldt

Milestone

2N

VideoGuard

OSEC

Eagle Eye Networks

Top Security

Connect Security

EAL

G4S

JMB Groep

Masset Solutions

Nimo Drone Security

Oribi ID Solutions

i-Pro

Trigion

Brivo

Unii

Seris

VEB

PG Security Systems

Bosch Security Systems

Add Secure

ASIS

Paxton

ASSA ABLOY

NIBHV

SmartCell

Service Centrale Nederland

Explicate

SMC Alarmcentrale

Alphatronics

Avigilon Alta

Nenova

Seagate

JMB Groep beveiligt Universiteit Leiden

19 augustus 2021
Redactie
08:39

JMB Groep, een particuliere beveiligingsorganisatie uit Almere die vorig jaar VEB Beveiligingsbedrijf van het Jaar werd, heeft een raamovereenkomst gesloten met de Universiteit Leiden voor het leveren van hoogwaardige beveiligingstaken.

De Universiteit Leiden bestaat sinds 1575 en telt zes faculteiten in Leiden en één in Den Haag. 32.806 studenten van 123 nationaliteiten volgen er één of meerdere van de 47 bachelors- of 78 masteropleidingen. Daarnaast werken er 2665 fte onderzoekers, 7100 medewerkers (4.659 fte) en 1.808 docenten. Delen van de universiteit kunnen beschouwd worden als hoog risico-object, vanwege kostbare en unieke onderzoeken, risicovolle stoffen en materialen of onvervangbare studieobjecten. Deze zaken dienen goed beveiligd te worden, zonder dat dit onnodige hinder veroorzaakt voor studenten en medewerkers. Dat maakt het beveiligingstechnisch tot een uitdaging.

Adviseur
De werkzaamheden van JMB Groep voor de Universiteit Leiden beperken zich niet tot uitvoerende taken. Het beveiligingsbedrijf is ook gevraagd om als adviseur op te treden voor alle aspecten met betrekking tot de fysieke veiligheid. Daaronder valt ook de beveiliging van hoogwaardigheidsbekleders, belangrijke gasten en medewerkers. Het Almeerse bedrijf heeft ruime ervaring op dit gebied. Gekozen is voor een raamovereenkomst om tot een duurzame relatie te komen met de dienstverlener, wat van belang is bij het voorbereiden en uitvoeren van maatregelen in nauwe samenspraak met politie en andere belanghebbenden. Daarnaast zal de beveiligingsorganisatie snel moeten kunnen opschalen bij evenementen en calamiteiten. De Universiteit Leiden heeft in binnen- en buitenland een uitstekend imago en het behoud hiervan is één van de belangrijkste doelstellingen van het beveiligingsbeleid. Daarom wordt een hoge prioriteit gegeven aan de beveiliging van medewerkers, studenten en gasten.

Deel dit artikel via:

Vlog 4

Premium partners

Seagate

Suricat

Videoguard

Wordt een partner