Beveiliging nieuws

Onze partners

Ajax Systems

Uniview

Dero Security Products

Unii

ARAS

IDIS

Alphatronics

JMB Groep

Hikvision

Nimo Dog Security

Masset Solutions

HD Security

NetworxConnect

Add Secure

Bosch Security Systems

ASIS

Gold-IP

ADI

BHVcertificaat.online

VEB

Traka ASSA ABLOY

Akuvox

SmartSD

Top Security

Paxton

Bydemes

Multiwacht

VideoGuard

Milestone

Centurion

HID

Service Centrale Nederland

Crown Security Services

Nenova

VVNL

i-Pro

Hanwha Vision Europe

VBN

Genetec

Seagate

Avigilon Alta

CDVI

Paraat

Oribi ID Solutions

OSEC

Connect Security

Securitas

Lobeco

CSL

Secusoft

Explicate

EAL

Sequrix

ASSA ABLOY

PG Security Systems

Advancis

Eagle Eye Networks

G4S

VAIBS

Eizo

Seris

20face

DZ Technologies

Trigion

RoSecure

Regio Control Veldt

SMC Alarmcentrale

Brivo

Nimo Drone Security

Kiwa

SmartCell

NIBHV

GFT

De Beveiligingsjurist

Optex

Alarm Meldnet

2N

CardAccess

SOBA

Trigion enthousiast over Protec 6500 brandmeldcentrale

1 september 2021
Redactie
15:47

Onlangs heeft Protec de 6500 brandmeldcentrale op de markt gebracht. De functionaliteiten op de 6500 centrale, in vergelijking met de 6300 en de 6400 centrale zijn significant uitgebreid. Daarom besloot Protec binnen haar partner- en dealernetwerk, met onder andere de deelname van Trigion, een technisch commercieel trainingsprogramma op te zetten.

Sinds 2006 zijn Protec Brandbeveiliging en Trigion Brand- en Beveiligingstechniek partners van elkaar. Trigion is door Protec opgeleid voor het zelfstandig ontwerpen, verkopen en installeren van Protec brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Op bezoek bij Trigion in Schijndel is de jarenlange connectie duidelijk merkbaar. De samenwerking is open, eerlijk en er wordt met passie voor de techniek met elkaar gesproken. De eerste trainingen zijn voor de zomerperiode afgerond en het trainingsrooster voor het najaar van 2021 is gevuld. “De training was duidelijk, helder en de moderne software is een meerwaarde voor onze klanten. Nu nog de roadshow langs alle Trigion vestigingen”, zegt Mark de Wit, inbedrijfsteller, programmeur en onderhoudsmonteur bij Trigion.

Heel positief
De Wit is heel positief over de 6500-centrale en het trainingsprogramma. “Ik was al enthousiast over de 6400-centrale, maar de mogelijkheden op de 6500 zijn zoveel uitgebreider. De centrale is logischer te programmeren, zowel binnen een netwerk als standalone te gebruiken, modulair op te bouwen en heeft veel meer schakelopties. De centrale is ook ‘backward compatibele’. Dit betekent dat componenten die we op de 6300 of 6400 centrales installeerden, ook gebruikt kunnen worden op de 6500 centrale. Geen extra investeringskosten dus voor onze klanten.”

Technisch commerciële training
Voor de technische commerciële training van de 6500 centrale komen de inbedrijfstellers uit het partner- en dealernetwerk op bezoek bij Hacousto Protec in Berkel en Rodenrijs. Hier worden ze getraind in alle programmeeropties, hoe te werken met het touchscreen en hoe ze via het drag & drop-principe componenten aan de lus kunnen toevoegen. Mark: “De training was duidelijk en helder en de moderne duidelijke software is een meerwaarde voor onze ons en onze klanten. Nu nog de roadshow langs alle Trigion vestigingen.”
Richard van Es, vestigingsleider van Trigion in Schijndel vult De Wit verder aan: “Protec is een stabiel bedrijf, met een stabiel product en kennis van zaken. Met de 6500-centrale kunnen we onze klanten technische voortgang bieden en borgen wij de relatie. De samenwerking is ongecompliceerd.”

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner