Beveiliging nieuws

Onze partners

VVNL

Dero Security Products

VAIBS

Hikvision

Secusoft

Regio Control Veldt

Traka ASSA ABLOY

CSL

Ajax Systems

Nenova

HD Security

Nimo Dog Security

Top Security

Multiwacht

Brivo

ADI

Genetec

Connect Security

CDVI

SOBA

Service Centrale Nederland

JMB Groep

Kiwa

ASSA ABLOY

SMC Alarmcentrale

Oribi ID Solutions

VBN

Crown Security Services

Eizo

Paxton

Optex

GFT

DZ Technologies

ASIS

NIBHV

Masset Solutions

BHVcertificaat.online

EAL

Bydemes

Sequrix

Add Secure

Trigion

NetworxConnect

De Beveiligingsjurist

Advancis

20face

Alphatronics

Uniview

Seris

Hanwha Vision Europe

Nimo Drone Security

Unii

Seagate

Centurion

SmartCell

Explicate

i-Pro

G4S

OSEC

RoSecure

Gold-IP

Avigilon Alta

Lobeco

VideoGuard

Eagle Eye Networks

Bosch Security Systems

VEB

Akuvox

Alarm Meldnet

IDIS

HID

PG Security Systems

Milestone

Paraat

CardAccess

ARAS

Securitas

2N

SmartSD

Alles-in-een-oplossing voor terreinbeveiliging nog veiliger

14 september 2021
Redactie
15:14

Voor de ‘alles-in-een’ oplossing voor terreinbeveiliging, FoxBox, brengt Foxstream versie 3.2 van de software uit. Deze is beter dan ooit beveiligd tegen cybercrime. Zo kan niet meer vergeten worden een goed wachtwoord in te stellen. Verder gebeurt aansluiting op de meldkamer nu via SIA-integratie met Immix Remote Monitoring.


De FoxBox is leverbaar sinds 2014 en kent intussen alweer een derde generatie. De FoxBox V3 heeft 2, 4 of 8 IP-videokanalen, waarop heel eenvoudig IP-camera’s zijn aan te sluiten. Binnen een uur is vervolgens alles ingesteld en kan de omgeving van het gebouw worden bewaakt. De combinatie van hardware en software zorgt voor analyse van de waargenomen beelden en doormelding naar een beheerder of videotoezichtcentrale. Ook kunnen beelden lokaal worden opgeslagen, voor als de verbinding even wegvalt. 

Verbeteringen
De door onder andere ADI en SmartSD geleverde plug&play-oplossing wordt inmiddels door honderden bedrijven gebruikt. De fabrikant werkt 
voortdurend aan verbeteringen om de beste state-of-the-art algoritmen te bieden en de beste detectieprestaties te garanderen, met een zeer laag percentage onnodige alarmen. De FoxBox biedt realtime visualisatie, alarm- en videoweergave en directe overdracht van videoclips van een inbraak naar een alarm-m of toezichtcentrale, dankzij de integraties die zijn ontwikkeld met de ontwikkelaars van meldkamerplatforms. In de laatste versie is de cybersecurity verbeterd. Standaardwachtwoorden zijn niet meer te gebruiken en er zijn twee gescheiden Ethernet-poorten voor een beveiligde netwerkarchitectuur.

Alarmkwalificatie
Met de FoxBox is snel te zien welk object het alarm heeft geactiveerd, zodat het alarm onmiddellijk kan worden gekwalificeerd. Via de meldkamer zijn de meldingen vervolgens, vergezeld van een videoclip naar de politie door te sturen. Daarnaast zijn op de locaties acties in gang te zetten, zoals het inschakelen van verlichting en een sirene. De nieuwe update 3.2 is beschikbaar voor de FoxBox V3.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner