Beveiliging nieuws

Onze partners

G4S

Unii

20face

JMB Groep

Eagle Eye Networks

Explicate

SmartCell

HD Security

Service Centrale Nederland

VVNL

Advancis

IDIS

CSL

VBN

Top Security

Paxton

Eizo

Alarm Meldnet

Ajax Systems

Dero Security Products

Nenova

Multiwacht

VEB

Bosch Security Systems

GFT

2N

CardAccess

Milestone

Lobeco

Alphatronics

Securitas

ASSA ABLOY

EAL

Crown Security Services

Uniview

SMC Alarmcentrale

Nimo Drone Security

Nimo Dog Security

HID

VideoGuard

RoSecure

Paraat

Kiwa

NetworxConnect

Masset Solutions

De Beveiligingsjurist

Bydemes

PG Security Systems

BHVcertificaat.online

NIBHV

Trigion

Secusoft

Regio Control Veldt

MPL

Centurion

Genetec

Hikvision

DZ Technologies

Brivo

Traka ASSA ABLOY

OSEC

Oribi ID Solutions

Connect Security

ADI

Gold-IP

Akuvox

SOBA

CDVI

Hanwha Vision Europe

Optex

VAIBS

Sequrix

ASIS

Add Secure

Seagate

SmartSD

Avigilon Alta

i-Pro

ARAS

Seris

Trigion start samenwerking op het gebied van dronepreventie

30 september 2021
Redactie
06:27

De toepassing van drones en de dreiging die daarvan uitgaat ontwikkelt zich razendsnel. Om ook in de ‘de derde dimensie’ (het luchtruim) te voorzien in beveiligingsoplossingen kiest Trigion voor een samenwerking met ForcePro. Beide bedrijven gaan klanten helpen zich te beveiligen tegen vijandige drones.

Op basis van hoogwaardige producten en bewezen DroneShield-technologie ontwikkelen beide partners vernieuwende oplossingen tegen ongewenste drone-activiteiten. Onlangs ondertekenden verkoopdirecteur Menno van der Zalm van Trigion en directeur Theo Karafantis van ForcePro daarvoor een samenwerkingsovereenkomst.

DroneShield-technologie
ForcePro is een internationale leverancier van DroneShield met specialistische oplossingen tegen ongewenste drones. Door mobiele of vaste apparatuur is het mogelijk om drones te detecteren en daar uiteindelijk weer de vereiste actie op te nemen. Directeur Theo Karafantis: “Wet- en regelgeving op het gebied van dronetechnologie blijft zich ontwikkelen waarmee deze technologie ook in Nederland toegankelijker wordt. Samen met Trigion bereiken we een breed netwerk met publieke en private stakeholders die we passende oplossingen bieden voor actuele uitdagingen.”
Verkoopdirecteur Menno van der Zalm initieerde de samenwerking met ForcePro en onderkent het onderscheidende vermogen van de samenwerking. “Steeds meer organisaties oriënteren zich op het luchtruim als een derde dimensie in veiligheid. Dronetechnologie en vooral preventie tegen de ongewenste toepassing daarvan wordt een steeds belangrijker onderdeel van de integrale propositie waarmee Trigion zich onderscheidt in de markt.”

Drone Experience 2021
Om de nieuwe samenwerking te onderstrepen organiseren Trigion en ForcePro op vrijdag 15 oktober de Drone Experience 2021. Op een locatie bij ForcePro aan de Baarleseweg 81 in Alphen worden deelnemers meegenomen in actuele ontwikkelingen op het gebied van dronetechnologie, dronedetectie en dronepreventie. Interesse om hierbij aanwezig te zijn? Lees hier meer en meld je aan!

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

MPL

Suricat

Videoguard

Seagate

Wordt een partner