Beveiliging nieuws

Onze partners

Crown Security Services

Alarm Meldnet

i-Pro

ASSA ABLOY

JMB Groep

NetworxConnect

SMC Alarmcentrale

Regio Control Veldt

Masset Solutions

VVNL

Multiwacht

Milestone

Bydemes

Lobeco

Kiwa

VAIBS

Oribi ID Solutions

Uniview

ADI

VEB

Alphatronics

Seagate

SmartSD

DZ Technologies

Nenova

Top Security

VBN

OSEC

De Beveiligingsjurist

Connect Security

Bosch Security Systems

Securitas

Hikvision

Brivo

Paraat

Optex

CSL

ARAS

Ajax Systems

Unii

PG Security Systems

Sequrix

Explicate

Nimo Drone Security

Centurion

SOBA

CDVI

GFT

Advancis

EAL

Secusoft

RoSecure

2N

Nimo Dog Security

Dero Security Products

IDIS

Eizo

HD Security

HID

NIBHV

G4S

Trigion

Hanwha Vision Europe

Traka ASSA ABLOY

SmartCell

ASIS

Gold-IP

Paxton

Service Centrale Nederland

Eagle Eye Networks

Genetec

Avigilon Alta

Seris

CardAccess

20face

Akuvox

Add Secure

VideoGuard

BHVcertificaat.online

ADO Den Haag op zoek naar hooligans

11 oktober 2021
Redactie
16:41

Voetbalclub ADO Den Haag gaat op zoek naar supporters die tijdens de zondag gespeelde wedstrijd tegen FC Den Bosch vuurwerk op het veld hebben gegooid. Ook wordt onderzocht wie hebben deelgenomen aan strafbare spreekkoren. Daarbij wordt geavanceerde beveiligingsapparatuur ingezet.

Tijdens de wedstrijd ADO Den Haag – FC Den Bosch zegt de club onaangenaam verrast te zijn door het wangedrag en de incidenten die in en rondom het Cars Jeans Stadion hebben plaatsgevonden. ‘Wij keuren de spreekkoren, het vuurwerk en de ongeregeldheden van een klein deel van de aanwezige personen in ons stadion af en distantiëren ons hiervan’, aldus een verklaring. Het vuurwerk werd op het veld gegooid vanaf het vak Midden-Noord, waar de vaste aanhang van ADO Den Haag zit. Te zien waren onder andere spandoeken met teksten als ’KNVB maffia’ en ’ze kunnen onze punten pakken, maar nooit onze trots’.

Confrontatie
Gedurende het duel zijn volgens de club de richtlijnen van de KNVB gevolgd. Na een drietal oproepen via de stadionspeaker en interventie van stewards en medewerkers van de club is gedurende de wedstrijd escalatie voorkomen. ADO Den Haag betreurt het dat het na de wedstrijd alsnog tot een confrontatie is gekomen en dat ingrijpen van de politie nodig was. Daarbij werden vijf personen aangehouden. De club wil benadrukken dat het deze zaak zeer serieus neemt en alle tot de beschikking staande middelen zal gebruiken om degene die verantwoordelijk zijn voor het wangedrag op te sporen en te laten veroordelen. Het onderzoek naar de schuldigen is inmiddels in volle gang. Daarbij worden camerabeelden en een systeem voor spraakherkenning ingezet. De schuldigen hangt waarschijnlijk een langdurig stadionverbod boven het hoofd.

Deel dit artikel via:

Vlog 3

Premium partners

Videoguard

Seagate

Suricat

Wordt een partner